14 вересня 2000

Архів

Новини
20:27
Волков вказує Ющенку його місце
Віктор Ющенко може отримати індульгенцію від олігархів. З її вартістю деякі журналісти ознайомилися під час прес-конференції "для вибраних", яку в четвер дав головний борець за "Ренесанс у регіонах" Олександр Волков.
16:26
Олександр Волков образився на УП
Досі тільки лідери ПСПУ Наталя Вітренко і Володимир Марченко не допускали на свої прес-акції журналістів, які, на їх думку, "не вірно" освітлювали їх у пресі.
14:53
Генпрокуратура захищає олігархів та корупцію, вважає Турчинов
Прокуратура відкрито виступила на стороні олігархії та корупції. Мені здається, наступним "почесним" кроком Генпрокуратури буде відкрите розміщення замовлень на знищення політичних чи бізнес-конкурентів, заявляє Турчинов.
13:15
Тарасюка замінить Горбулін, пише "Шпігель"
Остання стаття з'явилася не випадково, бо у п'ятницю у Парижі відбудеться самміт Європейський союз – Україна. Тому й автори "Шпігеля" вказують на те, що можна очікувати нового у зовнішньополітичній орієнтації Києва.
12:53
Депутати побоялися гніву гаранта. Імпічменту не буде
Депутати не підтримали включення до порядку денного сесії проекту постанови про відсторонення президента Кучми з посади в порядку імпічменту.
12:18
У Лазаренка з‘явився шанс!
Призначене на середу засідання окружного суду Сан-Франциско щодо звільнення Павла Лазаренка на поруки відбулось. Зараз у судовому засіданні оголошена перерва.
12:12
Онопрієнко живий!?
Серійний вбивця Анатолій Онопрієнко живий і продовжує відбувати покарання у Житомирській в'язниці."Онопрієнко живий, робить ранкову зарядку, харчується, відвідує баню і у встановлений час у супроводі кількох конвойних ходить на прогулянку", - каже суддя.