18 липня 2000

Архів

Новини
19:00
Інтерв'ю у "Дзеркалі тижня" спричинило міжнародний скандал
Російські власті знову намагаються чинити тиск на Україну. Їм знову не подобається, що офіційний Київ крізь пальці спостерігає за діяльністю чеченських центрів в Україні. Більш того Москва має намір диктувати нашим засобам масової інформації, що і як їм писати про події в Чечні.
18:59
Третя сила врятує Україну?
Після формального закінчення чергового політичного сезону деякі політики продовжують плідно працювати, готуючись до осені, й відповідно, не поспішають відпочивати, а навіть створюють нові партії, хоча б за рахунок об'єднання старих.
18:58
Міліція впритул наблизилася до вбивць Гетьмана
Група "Топ-Сервіс" може бути причетна до вбивства голови біржового комітету Української міжбанківської валютної біржі, близького соратника Віктора Ющенка, Вадима Гетьмана.
18:56
Шантаж + гроші + залякування = 300 голосів?
Українське політичне життя разом з президентом та Верховною Радою пішло у відпустку. Так може здатись на перший погляд, але політичні і владні структури не на хвилину не припиняють працювати, оскільки у кожного є мета, заради якої можна відмовитись і від відпочинку. Восени другий етап імплементації. Яким він буде? Різні політики підходять до цього питання по-різному, але більшість сходиться на тому, що 300 голосів Верховна Рада набере.
18:55
В Україні з'явилися лояльні до влади комуністи. Коментар
У Комуністичній партії України інформацію про створення альтернативної КПУ(о) сприйняли спокійно. До того, як кореспондент УП звернувся за коментарем до лідера КПУ Петра Симоненка, він про створення нової партії нічого не знав. Проте, оскільки розмова про розкол КПУ і штучне вигодовування альтернативної партії, в назві якої буде фігурувати слово "комуністична", почалася не сьогодні, Симоненко не побачив в цьому нічого дивного.
18:54
В Україні з'явилися лояльні до влади комуністи
І знову в країні свято - створилася нова партія. Лівий електорат вищим розумом задумано розбити, розтерти до рівня пороху і під шумок переорієнтувати. Така задумка, очевидно, лежить в основі нової комуністичної партії, очоленої "трударем".