19 липня 2000

Архів

Новини
19:09
Росія намагається розіграти антиросійську карту у Львові, стверджують власті міста
Посла Росії в Україні Івана Абоїмова звинувачують у "фальсифікації і умисній провокації". Львівська обласна адміністрація не змогла перенести обвинувачень посла на свою адресу і висловила свою позицію у заяві прес-служби.
19:08
Альтернативні комуністи готові співпрацювати хоч із самим сатаною заради побудови парламентської республіки в Україні
Сенсаційну заяву в інтерв'ю Інтерфакс-Україна зробив лідер щойноствореної Комуністичної партії України (оновленої) Михайло Савенко. Ця партія має намір створити до майбутніх парламентських виборів у 2002 році блок, до якого увійдуть політичні сили, що розділяють ідею створення в Україні парламентської республіки.
19:05
Зранку гроші, ввечері стільці…
"Якщо буде вирішене питання оплати за газ, то у нас не буде потреби робити додаткові капіталовкладення у нові трубопроводи", - таку несподівану обіцянку дав глава російського уряду Михайло Касьянов після зустрічі зі своїм українським колегою Віктором Ющенком.
19:04
Зустріч прем'єрів затягнулась
Переговори прем'єр-міністрів України і Росії Віктора Ющенка і Михайла Касьянова у Москві в урядовій резиденції РФ "Волинськоє" затяглися на 2 години понад запланованого часу. Сторони обговорюють головну проблему - українські борги за газ.
19:03
Російські ЗМІ передбачають, що візит Ющенка буде складним
Віктору Ющенко у Москві буде дуже нелегко. Мабуть, нинішній візит до столиці Росії буде найскладнішим у біографії Ющенка.