20 березня 2001

Архів

Новини
20:03
У влади - авітаміноз
Політична криза поранила більшість українських політиків. Рейтинг впливу впав майже у всіх – але більше за всіх у Мороза і Потебенька.
18:12
У Кучми побували всі. Що б це означало?
Поки Кучма в Криму, до нього з'їжджаються всі провідні політичні і просто діячі країни. Вранці, близько 10 годин ранку на дачу президента приїхав генпрокурор Потебенько. Поїхав з дачі також один. І вже відлетів до Києва.
14:48
"На государствєнном каналє Кісіля показивают рядом із Кравчєнко!…"
Українська служба радіо "Свобода" продовжує відкривати все нові й нові подробиці з життя українського "гаранта". Чергова розшифровка занурює у світ взаємовідносин у трикутнику Кучма-Кравченко-Деркач.
14:10
Микола Янович - парламентський магнат
Партія Азарова продовжує стрімку ходу до вершин влади. Менше місяця їй знадобилося для створення бойової одиниці в парламенті – депутатської групи "Регіони України".
12:53
Питань все більше
Ніхто не чекав, що результати зарубіжної експертизи останків тіла, знайденого в Таращі стануть сенсацією. Якщо вірити результатам цієї експертизи, то "таращанське тіло" не належить Георгієві.
11:19
Кравченку підшукують гідне місце?
Рішення про перестановки у силових відомствах затягується. А саме рішення про звільнення Юрія Кравченка все ще не прийнято, говорить прем'єр Ющенко. "Зараз проходять консультації, ніяких рішень ні в один бік не прийнято".
11:06
Пішов?
Сам по собі стиль, в якому виконується драма відставки-не-відставки Юрія Кравченка красномовно свідчить про одну з головних проблем нинішньої влади – неспроможність діяти швидко і солідарно. Багато хто справедливо нарікає на роз'єднаність опозиції, але подивіться на ступінь консолідації влади: згодою тут і не пахне, групові інтереси рвуть дієздатність влади на шматки.