19 березня 2001

Архів

Новини
22:15
Кучму привітали з Нью-Йорка. І привітають ще
Протягом 2000 року Кучма посилив цензуру опозиційних видань, а також критику та погрози на адресу незалежних журналістів. У підсумковій доповіді Комітет із захисту журналістів, базований в Америці, згадує "заслуги" Леоніда Даниловича перед утвердженням демократії в світі.
20:33
Затримано колишнього заступника глави НБУ Володимира Бондаря
"Маячок" для Ющенка - коаліція або…
Не виключено, що реанімація справи Нацбанку покликана показати Ющенку, що у його противників досить важелів тиску. Фігуру прокурора Юрія Гайсинського пов'язують з Олександром Волковим і частково з тандемом Суркіс-Медведчук.
16:50
Плющ залишився без прес-секретаря
У Плюща тепер немає прес-секретаря. Віктор Уколов спочатку пішов у нетривалу відпуску, а в понеділок взагалі подав заяву про звільнення. Його рішення пов'язане з погіршенням стану здоров'я і "психологічним дискомфортом" в зв'язку зі зникненням Гонгадзе.
16:43
Кадрові зміни
Перші коментарі політиків
Юрій Кармазін вважає, що Смирнов "більш менш поміркована людина порівняно з Кравченком". Володимир Філенко не забуде Смирнову події 9 березня. Геннадій Удовенко не знає хто такий Смирнов.
12:25
Комуністи оголошують Кучмі війну?
Петро Симоненко повідомив про рішення партії "виступити за імпічмент". Лідер комуністів також збирається балотуватися в президенти, а після перемоги - ліквідувати інститут президентства.
12:07
Кравченка звільнено
У суботу Кучма звільнив Кравченка. У понеділок цю інформацію "стовідсотково" підтвердили Юрій Кармазін та Роман Безсмертний. Кармазін також стверджує, що цього або наступного тижня буде звільнено Михайла Потебенька.
12:07
Кравченка звільнено
У суботу Кучма звільнив Кравченка. У понеділок цю інформацію "стовідсотково" підтвердили Юрій Кармазін та Роман Безсмертний. Кармазін також стверджує, що цього або наступного тижня буде звільнено Михайла Потебенька.
12:03
Новий зміст у старій упаковці
Штрихи до портрету генерала Cмирнова
Не можна сказати, що головний міліціонер Києва знаходився у опозиції до Кравченка. Єдине, про що можна говорити упевнено – наявність у Смирнова власної сильної команди з Дніпропетровська. І ще відомо, що його перехід до Києва був необхідним для того, щоб хоч якось врівноважити команду Кравченка.
10:56
PR-помилки опозиції
Нинішнє протистояння влади і опозиції, окрім вуличних сутичок та маніфестацій, характеризується ще й жорсткими "боями без правил" у ЗМІ, що належать до різних таборів. Можливо, тому, що кризу спричинили зникнення і смерть опозиційного журналіста Георгія Гонгадзе, і одні хочуть це забути, а другі - навпаки.
Реклама: