21 травня 2001

Архів

Новини
19:59
Україна – без Кучми; опозиція – без лідера; Ющенко – без конкурентів
Події останніх місяців виводять старих учасників політичного процесу на нові рубежі. 54% українців більше не бажають бачити Кучму президентом. Тепер в парламент проходить дев'ять партій, з яких чисто прокучмівськими є тільки три. Найвищі шанси стати лідером опозиції – у Тимошенко, а президентом – у Ющенка.
18:56
Протягом року в Україні буде виконувач обов'язків прем'єра – політолог Томенко
17:52
За Ющенка проголосувала б чверть громадян, якби вибори президента України відбулись найближчої неділі
17:41
БІЛЬШЕ ПОЛОВИНИ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ ВИСТУПАЄ ЗА ВІДСТАВКУ КУЧМИ – соцопитування
16:24
У списку 8 прізвищ. Гонгадзе останній?
Пам'ятник загиблим журналістам не буде стояти під стінами президентської адміністрації. Ініціатори його зведення вирішили пожаліти "почуття гаранта", якому довелося б кожного божого дня дивитися з вікон свого кабінету на список убитих українських журналістів.
14:54
Можливо у п'ятницю перед депутатами щодо справи Гонгадзе звітуватимуть Потебенько та Смирнов
14:13
Кінах, Тігіпко або "темна конячка"
Плющ знає всіх коней в державі
Переговори щодо нового прем'єра, як і раніше, тривають навколо пари кандидатів – Кінаха та Тігіпка. Комуністи готові підтримати тільки свого кандидата. Однак існує ще "темна конячка", яка відома спікеру ВР Івану Плющу.
13:12
Чорномидін офіційно став послом
13:03
Якщо прем'єра не затвердять з першого разу, президент призначить в.о. - Порошенко
12:20
СБУ шанує пам'ять про загиблих журналістів
Гранітну стелу в пам'ять про загиблих журналістів в Київ доставили "обхідними шляхами" пізно увечері в неділю. Зі слів співкоординатора акції "Україна без Кучми" Юрія Луценка, вантажівка з пам'ятним знаком ще у дворі рівненської фірми була заблокована двома автомобілями з працівниками СБУ. А його пересування до Києва всю дорогу контролювалося обласним управлінням СБУ.
12:12
Йому виповнилося б 32 роки
Сьогодні Георгію виповнилося б 32. Усього 32 роки. Більшість живе довше, набагато довше, але хіба справа в тому, хто скільки живе? Інші, проживши 62, не залишать про себе нічого, крім гіркоти і жалю з приводу того, що така людина взагалі жила…
11:43
Ющенку стало "трохи краще". Але лікуватиметься він принаймні до кінця тижня