22 вересня 2000

Архів

Новини
21:04
Доля України залежить від долі Гонгадзе - посол США
Посол США Стівен Пайфер вважає, що від того, наскільки результативними будуть пошуки Гонгадзе, залежить міжнародний імідж України.
19:56
Кримські журналісти закликають Президента зробити все можливе для пошуку Гонгадзе
У руках Кучми величезна влада і величезні можливості для того, щоб довести і журналістам, і всьому суспільству, що Україна - мирна, гуманна, цивілізована держава, а не країна, що веде війну з власними громадянами, які відстоюють свободу слова, вважають кримські журналісти.
17:20
В Україні готувався переворот. Дуже вчасно
Служба безпеки України у п'ятницю повідомила сенсаційну новину про розкриття групи осіб, які "останнім часом цілеспрямовано готувалися до повалення конституційного ладу в Україні".За даними прес-центру СБУ група осіб - жителів Чернігівської, Запорізької і Сумської областей - встановлена "в ході здійснення оперативно-пошукових заходів".
17:05
Гонгадзе може бути викрадений або взятий в заручники
Міліція розглядає політичний мотив злочину проти Гонгадзе як "найбільш вагомий", заявив в інтерв'ю УП перший замміністра внутрішніх справ Микола Джига, пояснюючи свої слова напередодні про те, що ніби міліція відмовилася від розгляду політичної версії.
15:35
Жоден з політиків не звернувся до Генпрокуратури, щоб з'ясувати обставини зникнення Георгія Гонгадзе
Парламент сьогодні так і не почув звітів Міністра Внутрішніх Справ Юрія Кравченка та Генерального прокурора Михайла Потебенька про хід розслідування справи зниклого журналіста Георгія Гонгадзе. Обидва викликаних знаходяться зараз у відрядженнях: Потебенько у Швеції, Кравченко в Харкові.