24 січня 2001

Архів

Новини
20:22
Чорновіл не вірить Марчуку
Тарас Чорновіл збирається "вимагати" від генпрокуратури, щоб та порушила проти Марчука кримінальну справу. Як вважає син загиблого депутата, це єдина можливість змусити секретаря РНБОУ надати відеокасету зі свідченнями підполковника МВС.
19:16
Все про Волкова в ефірі радіо "Свобода"
Багато хто, напевно, пам'ятає, як майор Мельниченко передав своєрідну лексику президента, який крив матом "закордонні голоси" і давав доручення "душити" радіо "Свободу" і ВВС. У деяких це викликало справедливий сумнів, як це Кучма має намір "задушити" міжнародні радіостанції в Україні.
16:12
АКЦІЯ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ"
Учасники акції "Україна без Кучми" нарешті знають, через яку причину їм не дозволять встановити намети в Києві на майдані Незалежності. В столиці будуть зводити монумент на честь проголошення Незалежності, тому міська влада звернеться до учасників акції з пропозицію не проводити там свої заходи.
14:28
Кравченка у відставку!
Акцію підтримали кілька молодиків в жовто-блакитних курточках, на яких червоними буквами було написано "Батьківщина". Були і хлопці з синіми пов'язками на руці "комсомол". Активісти УНА-УНСО нарядилися в смугасті арештантські роби з написом на грудях - "нас 48 мільйонів".
14:06
Михайле Олексійовичу, прохання розібратися!
В Україні поширюється вірус "брехунів". МВС звернулася до Потебенька з проханням притягти до відповідальності нових "наклепників". Провокаторами, що хочуть "загальмувати позитивні соціально-економічні перетворення", названі "деякі депутати", які назвали конкретні прізвища виконавців замовлення з ліквідації Вячеслава Чорновола.
13:05
Відсутність грошей не дозволяє дізнатися правду
Експертиза аудіоплівок Мельниченка у Міжнародному Інституті Преси в Відні буде завершена не раніше кінця лютого, оскільки виникли матеріальні проблеми.
10:43
Імідж України: міністр хоче, але не може, бо важко
Перша велика прес-конференція міністра закордонних справ України Анатолія Зленка засвідчила: до міністерського крісла повернувся теж професіонал, якому сьогодні буде працювати набагато важче, аніж у перший термін міністерства. І від долі його попередника Бориса Тарасюка його врятує тільки диво.