25 січня 2001

Архів

Новини
22:44
Марчук боїться суду
Євгену Марчуку довелося пояснити свою поведінку. Чому, власне, він уникає свідчити про відеокасету, де зафіксоване свідчення офіцерів, які брали участь у вбивстві Вячеслава Чорновіла в дорожньо-транспортній катастрофі?
22:25
Антикризовий план "трудовиків"
Вічний кандидат на прем'єра Сергій Тігіпко зустрівся у четвер з іноземними бізнесменами. Після цього керівник партії, яка має другу за чисельністю фракцію в парламенті, повідомив, що Ющенка з його урядом треба відправити у відставку. І Верховну Раду розпустити.
21:07
У п'ятницю країна дізнається ім'я нового віце-прем'єра
Кандидатура на посаду віце-прем'єра узгоджена, але як і раніше зберігається в таємниці. Вже у п'ятницю вранці відповідне подання буде направлено на підпис президенту. Інформовані джерела переконані, що в цьому документі стоїть ім'я Олега Дубини.
20:11
Гостя бундесканцлера звинувачують у вбивстві
Берлін. У дипломатії прийнято швидко прощатися з гостями, що не роблять честі приймаючій стороні. Так відбулося і цього разу в адміністрації Федерального канцлера - у щільному графіку Герхарда Шредера для українського лідера Леоніда Кучми знайшлося усього 35 хвилин.
18:48
Європі потрібна правда про Україну
ПАРЄ рекомендує дати політичний притулок майору Мельниченку, якщо той звернеться з таким проханням у будь-якій із країн Ради Європи. Також Парламентська Асамблея просить Раду Європи дати Україні "якнайбільший обсяг допомоги" для поліпшення загального клімату роботи ЗМІ.
17:22
Уряду потрібен ще один політик
Новий віце-прем'єр повинен бути фігурою політичною, а не технічним виконавцем, вважає світоч політологічної думки України Михайло Погребинський. І, на його думку, на цю посаду не підходять кандидатури губернаторів.
13:35
Країна "страху та терору"
Епізод другий
Глава парламентської делегації в Парламентській Асамблеї Ради Європи Борис Олійник вважає, що ситуація в Україні не настільки погана. В деяких країнах і не те буває - наприклад, парламент розстрілюють, і нічого.
11:14
Бельгійська преса нагадує Волкову
У 1993 році Олександр Волков відкрив у Бельгії торгівельну фірму "ВДС трейдінг". Згодом з’ясувалося, що гроші надходять з офшорних зон. У 1994 фірму закрили, і Волков відкрив ще шість компаній на різних райських островах.