25 травня 2001

Архів

Новини
19:17
НРУ(є) змінив запитання свого референдуму за посилення президентської влади в Україні
19:05
Польща готова найближчим часом санкціонувати будівництво газопроводу в обхід України
17:23
"Солідарність" підтримає Кінаха, хоч має "певні зауваження"
16:21
Про користь лікарняних
У Ющенка проявився характер
Ющенко буде агітувати праві фракції за Кінаха із таким же завзяттям, як Кучма просив "олігархічні фракції" підтримати самого Ющенко. І не більше - бо "є складності, які знаходяться в політичній площині".
15:14
Зелені готові одноголосно підтримати кандидатуру Кінаха
14:12
"Кінах прохідний на 90%". Комуністи визначаться у понеділок ввечері - пропозицію Кінах їм вже зробив
Лексика Кучми у переддень визначення долі Кінаха набагато жорсткіша, ніж за часів зміщення Ющенка. "Гарант" назвав ціну голосування щодо Кінаха – воно покаже, "хто в парламенті відстоює національні інтереси, а хто – інтереси кланів".
14:05
Кучма нагородив орденом директора ФСБ Росії
13:31
Прокуратура проти судді Замковенка
24 травня в кабінеті голови Печерського райсуду Києва Миколи Замковенка Генпрокуратура України провела обшук. Проти нього порушено кримінальну справу за недбалість. Замковенко заявляє, що проситиме про політичний притулок на Заході і обіцяє видати журналістам матеріали на тих, хто порушив проти нього справу. Заступник генпрокурора Олексій Баганець вважає, що ця справа пов'язана з рішеннями Замковенка у справі Гонгадзе...
13:04
Голоси "Яблука" "золота акція" для Кінаха?
12:20
"Солідарність" визначиться з підтримкою Кінаха у день голосування
12:15
Адвокат Федур іншого і не чекав
Андрія Федура "певною мірою, влаштує те, що вони закінчать розслідування цієї справи хоч якимось чином". Він говорить, що тоді зможе ознайомитись з матеріалами справи, які зараз недоступні для потерпілих та їх адвокатів.
11:06
Справу Гонгадзе не закрито
Міністр внутрішніх справ Смирнов на парламентській трибуні виглядав дуже невпевнено, голос його помітно тремтів. Натомість генпрокурор Потебенько почував себе, як в стінах рідної прокуратури. Був дуже короткий і коректний. Головне, що стало зрозуміло - справу Гонгадзе не закрито.