28 лютого 2001

Архів

Новини
21:31
"Поєдинок гігантів" по-українськи
Сьогодні, коли відверто позначилося протистояння між прем'єр-міністром Віктором Ющенком та першим віце-спікером Віктором Медведчуком, уже очевидно, що Україні таки не таланить з президентами і може не поталанити ще довго.
18:16
Кучма отримав листа
Стримане благословіння Буша
Новий американський президент прямо указав Кучмі, якою він хоче бачити Україну. Без емоційних компліментів Буш назвав політичну атмосферу в Україні "напруженою" і "іспитом на демократію".
17:41
[переклад з англійської]
Міжнародний інститут преси
Шпігельгассе 2
А-1010 Відень
Австрія
Тел.:431-5129011
Факс:431-5129014
E-MAIL: ipi@freemedia.at
http://www.freemedia.at

17:00
Історія майора Мельниченка
Спочатку він увійшов до команди охорони Кучми, коли той був прем'єр-міністром. І продовжував працювати з ним і тоді, коли вперше Кучму обрали президентом 1994-го.Мельниченко говорить, що спочатку він думав, що Кучма буде хорошим керівником. Він часто був присутнім на зустрічах Кучми з вищими керівниками і поступово, після того як він став свідком цих розмов, він почав розчаровуватися.
16:58
Ющенко відкопав сокиру війни
Прем'єр іде на публічний конфлікт з Медведчуком
Ющенко виявився не таким простаком, як здається на перший погляд. У відповідь на ультиматум Медведчука він закликав у арбітри Кучму. Самому першому віце-спікеру Ющенка приписав лаври дестабілізатора, егоїста і ледь не змовника.
15:04
Мельниченко хоче нанести "удар параліча"
Потебенько визначився: касетний скандал – справа рук закордонних спецслужб. Яких саме – не відомо, але точно – не російських. Але, крім того, підступні іноземці, вочевидь, мають у спільниках Лазаренка та Тимошенко.
14:31
Уряд проводить екстрену нараду з ситуації в країні
Ситуація в країні всерйоз непокоїть уряд країни, який вирішив на закритому засіданні обмінятися думками з приводу status quo. На такій важливій події з різних причин були відсутні Юрій Кравченко, Сюзанна Станик і Василь Роговий.
13:57
Головатий все ще вірить Мельниченку
"Неточність технічної експертизи не означає, що надані записи не є автентичними. Це може означати, або це означає, що данні записи є автентичними", - каже юрист Головатий, який йде від зворотного.
12:56
Питання плівок залишається відкритим
Повний текст листа Міжнародного інституту преси
Віденська експертиза не змогла ні підтвердити, ні спростувати, що плівки Мельниченка є аутентичними. "Надзвичайно малою" експерти називають можливість її монтування або фальсифікації.
11:47
Кучмі у Британії не вірять
...Якщо до всього цього додати недавній арешт екс-віце-прем'єра Юлії Тимошенко, яка почала розкривати корупцію на найвищому рівні, стає зрозумілим, що довгий лист Кучми у вашу газету фактично підіймає більше питань, ніж дає відповідей...