29 червня 2000

Архів

Новини
20:31
СБУ і УНА-УНСО єдині у своїх спростуваннях: "Манілов - бреше"!
Інформація про участь українських націоналістів у терористичних акціях, що готують чеченські бойовики, не відповідає дійсності, - заявив у п'ятницю глава СБУ Леонід Деркач. Таким чином, він спростував заяву російського генерала Валерія Манілова.
20:28
Президент України чинить тиск на Конституційний Суд
Леонід Кучма дає вказівки Конституційному Суду не перший раз. Минулого разу президент погрожував КС напередодні винесення висновку щодо конституційності питань ініційованого ніби народом референдуму. Кучма взагалі чомусь не поважає судову владу, від нього, наприклад, вже не раз діставалося і Верховному суду.
20:27
Вгадайте з двох разів рішення Конституційного суду щодо президентського законопроекту
Дива не трапилося. Конституційний суд визнав президентський законопроект щодо змін в Конституцію за результатами референдуму відповідним Основному закону.
20:20
СБУ продовжує освоєння Інтернету
Вперше у концентрованому вигляді всю дозволену для користувачів інформацію про Службу безпеки України можна знайти в Інтернеті. СБУ, ймовірно, однією із перших опанувала новітні технології й можливості всесвітньої мережі, але офіційний сайт цієї організації з'явився пізніше ніж у інших державних структур.
20:19
Львів забороняє "вульгарні іншомовні пісні"
Львівська міська рада у четвер прийняла історичну ухвалу, прийнявши рішення обмежити звучання "вульгарних іншомовних пісень" у громадських місцях.
20:18
Чечню буде фінансувати Україна? Російська пропаганда не знає межі
Найближчим часом чеченські бойовики планують отримати близько 500 тис. дол. від націоналістичних організацій України. Про це заявив у четвер у Москві перший заступник начальника Генштабу генерал-полковник Валерій Манілов.