30 жовтня 2000

Архів

Новини
19:28
Завтра комуністи, соціалісти і ПСПУ можуть сформувати уряд
Ймовірно, так би і сталося, якби вибори до Ради проходили на пропорційній основі і відбулися вони сьогодні. Вже третє опитування поспіль говорить про те, що ліва ідея ще більше зміцнюється в Україні.
17:29
Багато заколотів, мало реформ
Невдала спроба перевороту, обурення з приводу зникнення журналіста, зростаюча стурбованість Заходу, звільнення міністра закордонних справ і поспішна енергетична угода з Росією: безумовно, українська політика пускає бульбашки.
15:46
Україна - не демократія, депутати - не демократи. А президент?
Якщо хтось з вас ще тішить себе сподіванням, що ми живемо в демократичній країні – забудьте (forget about it, як кажуть жителі Нью-Йорку). Тому що сам президент так не вважає.
13:34
Нові старі друзі президента
Гарант української незалежності Леонід Кучма в черговий раз зробив реверанс Москві. Глава держави порадив "менше їздити до країн Європи й Америку, а більше співробітничати з державами Співдружності". Як раз перед цим Париж, Лондон і Варшаву відвідав український прем'єр, а Кучма щойно прибув з Португалії.
13:29
Податківців не люблять ті, кого ДПА "взяла за шкірку", переконаний Кучма
Таку, дивну на перший погляд, думку висловив у понеділок президент Кучма. В цей день в Україні, як виявляється, відзначається професійне свято - День працівників податкової служби.
11:06
Нафталінова відрижка епохи чи – процес пішов?
"Звернення Героїв України до Верховної Ради, Кабінету Міністрів, політичних партій, громадських організацій, всіх громадян України" демонструє сумну закономірність: якщо держава, оголосивши себе демократичною, по суті, такою не є, то і піддані її "запечатані" сургучем совкової свідомості і таких же звичок.
(Мовою оригіналу)
10:02
Україну підштовхують до приватизації газопроводу
Офіційний Київ явно стараються підштовхнути до приватизації трубопроводу. Україна, якій після розпаду СРСР дісталася ключова транзитна ділянка газової магістралі, виявилася у центрі складної геополітичної гри за участі Росії, Евросоюзу і США.