31 грудня 2003

Архів

Новини
17:46
Буш побажав Кучмі в 2004 бути добрим
З новим роком Леоніда Кучму привітав президент США Джордж Буш. Про це повідомляє прес-служба президента України.
13:54
Ющенко – політик 2003 року. Литвин – невдаха року
Свій внесок у епідемію визначення героїв року "УП" вирішила зробити шляхом опитування людей, безпосередньо причетних до політики. Ми зателефонували 20 особам, серед яких порівну більшості та опозиції, а також політологи.
13:38
Під Новий рік у Мукачеві на боротьбу з Петьовкою кинуто спецназ
У середу зранку спецпідрозділи міліції "Беркут" і "Сокіл" в кількості понад сотні правоохоронців увірвались на територію мукачевської фірми "Барва", яку до свого обрання на нинішню посаду очолював міський голова Василь Петьовка
12:41
На прохання "Нашої України" КС ще двічі продемонструє відданість Кучмі
За його словами, "багато депутатів, які були присутні тоді у Верховній Раді, підтверджують, що ніякого голосування не відбулося, тому що той "ліс" рук, а насправді невелика жменька депутатів, голосували, наче на мітингу, невідомо за що".
12:23
ЮЩЕНКО ВИГРАВ СУД У "ПЛАЗМИ"
30 грудня Ворошиловський суд міста Донецька визнав дії рекламного агентства "Плазма" такими, що нанесли шкоду честі, гідності та діловій репутації Віктора Ющенка.
12:03
Гербст бажає демократії, а Чорномирдін – гарного життя, але тільки "гідним людям"
"Найближчим часом я сподіваюся відправитися з родиною на відпочинок у Карпати, однак ще не знаю, коли буде така можливість", - сказав Гербст, маючи на увазі, що його робочий графік щільно розписаний.