День гідності та вибори. 15 грудня. ОНЛАЙН

Неділя, 15 грудня 2013, 10:57

Громадське ТБ проводить марафон, присвячений виборам. Звичайно, очікуються включення з Майдану та інших місць, де щось відбуватиметься.

На цій сторінці ви можете подивитися відео з камер на ОВК, починаючи з 20-ї години.

Сортувати
01:23

Повертався я сьогодні з #євромайдан

01:17

Відповідно до інформації на сайті ЦВК, на 00:45 було опрацьовано 4,77% протоколів голосування. У числі лідерів на цей час знаходяться:

округ №94 - Бадаєв Руслан Геннадійович, самовисування

округ №132 - Круглов Микола Петрович, самовисування

округ №194 - Поплавський Михайло Михайлович, самовисування

округ №197 - Даценко Леонід Миколайович, політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина"

округ № 223 - Пилипишин Віктор Петрович, самовисування

За даними ЦВК, явка виборців на пяти округах не досягла 50%, склавши 48,3%.

23:51
Вибори у 194 окрузі - це так, як Янукович запланував собі переобрання у 2015 році.
Скупка оптом "населения" від 250 до 400 грн. за 1 шт., всуціль, без вкраплень, скуплені і перекуплені комісії. Суцільна сірість, підкуп, залякування і безнадія. 
І нормальним людям типу йти нічого і нікуди, бо вони нічого не вирішують. Звідси явка в 47%, які зразу уможливлюють купити ті 15-20% "населення", які продаються, "намалювати" що не вистачає. 
А організовані зграї гопників будуть залякувати тих, хто раптом щось хоче чи про якісь закони розказує.
А менти будуть гопників посильно підтримувати. Як в #округ194 - ДАЇшники просто ненав'язливо заблокували виїзд з штабу Булатецького, щоби ні він, ні міжнародні спостерігачі не встигли на дільниці. 
А менти на дільницях просто виштовхали з дільниць спостерігачів Булатецького. І все просто. Ніхто не соромиться.
Як і з приходом Гітлера до влади, єдина причина, чому зло торжествує - бо хороші люди просто сидять дома і чогось чекають. Ми не маємо права допустити цього в масштабах країни.
23:09
когда потом, кто нибудь решит снять полный метр про эти события, бюджет арт-департмента будет шкалить. 
такое построить еще раз для кино - под силу наверное только спилбергам-сотоварищи ) — в Maidan Nezalezhnosti.
 
23:01


Natali Sokolenko

223 ОВК: в привішення ОВК багато народних депутатів від Свободи і Партії регіонів: Андрій Іллєнко, Едуард Леонов від Свободи, Владислав Лук'янов, Михайло Чечетов. Свободівці кажуть, що депутати-регіонали прийшли підтримати Пилипишина. Чечетов каже, прийшли гарантувати чесний підрахунок. Лук'янов впевнений, що переміг Пилипишин. Результатам екзит-полів, згідно з якими упевнено переміг Левченко, не довіряє
 
22:44
Вибори сфальшовані
Блокування мого штабу за півгодини до підрахунку голосів показало, що влада ні перед чим не зупиняється. Спочатку вона заплющила очі, коли тисячами скуповувалися голоси виборців. 
Сьогодні за сприяння силовиків мене позбавили можливості проконтролювати чесність підрахунку голосів. Понад 30 учасників виборчої кампанії – міжнародні спостерігачі, представники ЗМІ, я особисто та мої довірені особи – не змогли добратися до виборчих дільниць. 
Подальше продовження цього фарсу вважаю недоцільним. Закликаю всіх своїх членів комісій та спотерігачів від опозиційних партій відмовитися надалі брати участь у запропонованому фальсифікаторами сценарії. Нехай під брехливим протоколом не буде нашого підпису.
22:41


Чарівна Lida Pankiv. Чергує з друзями вночі. У ніч того дивного штурму теж була. Стояла перед міліцією, нікуди не ховаючись. Їй вже міліціонери одруження пропонують, дивуючись її хоробрості. Але Ліду такими пропозиціями не підкупити)). "Українська Ксена", як написали про неї в одному матеріалі.
 
22:33

На #ОВК223 прийшли Чечетов і Лук'янов. Попри те, що раніше народних депутатів від "Свободи" не впускали, "регіоналів" без вагань пропустил.

22:31


Anya Tsukanova

Elmar Brok na ‪#‎Euromaidan‬ detected 

А еще по ‪#‎Euromaidan‬ бродят Борис Ложкин и Игорь Мазепа
22:16

 Volodymyr Ariev

‪#‎овк94‬ Морок. Обуховим ходять натовпи п'яних тітушок і ганяють ППСників. В одній ДВК голову картинно винесли на стільці до швидкої. В іншій дільниці голова при журналістах давав команду членам комісії підписувати порожні протоколи. Коли йому показали статтю закону і скільки за це світить, зблід і почав з виряченими очима бігати по ДВК. Так почався підрахунок голосів...

22:04


Ivanna Kobernik

Сьогодні і вчора пояснювала на Майдані своїй добрій знайомій, німецькому політику @Viola von Kramon етимологію важливих для розуміння лексики ‪#‎Євромайдану‬ мемів: тітушки,кровосісі і батя (на плакатах), панду геть, вінок і тп. І зрозуміла, що мемів дві групи: 1-а - правління Януковича: тітушки, кровосісі, Азіров, Сім'я, вінок, батя. 2-а - власне Євромайдан: Героям слава, панду геть, зачистка, космонавти. Що ще?

21:44

Перший #euromaidan в Стокгольмі, де ЄС-міністр @ birgittaohlsson та інші продемонстрували свою підтримку #евромайдан.

 
21:37

Олександр Аронець

Пилипишин уже знає результати екзит-полу з ‪#‎овк223‬, тому зараз до окружкому активно стягуються "тітушки". Шановні кияни! Прохання прийти зараз на Щербакова 49 і відстояти свій вибір! А перед овк, завітайте до вашої двк, де також є "тітушки"!

21:36

У Каневі #овк197 відкрила засідання по встановленню результатів виборів із півторагодинним запізненням. Є перший протокол ДВК. З Богом!

Підсумкова явка у Каневі - 38% #овк197

21:28

Прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що ціна на російський газ для України може бути встановлена на рівні середньоєвропейських цін, а Україна і Росія планують відновити переговори про створення тристороннього консорціуму за участю європейської сторони з управління українською ГТС.

21:18

#вибори дільниця 801053 округ 223 Протокол заповнюють олівцем

 
21:17

#223овк , протокол з першої дільниці -арктична станція. Левченко 3 голоси, Пилипишин 0

21:13


Віталій Уманець

Євген Синевір 

Я запитав себе, а чому люди на українських майданах танцюють, співають, сміються. Ну це виглядає якось неправильно. І тут я згадав фільм "Анничка", де Іван Гаврилюк танцював по розколеному склі, і все зрозумів. Так,‪#‎євромайдан‬ танцює по лезу бритви і при цьому ще й сміється. Ні, ми велика нація, якщо здатні на це.

Kyrylo Sergeyev

Із спогадів Римського посла 17-го сторіччя: козаки вразили мене, я ніколи не бачив воїнів, які із співом і жартами так легко йшли на ворога, не боючись смерті та каліцтв, навіть це вони сприймали із жартом.

Oxana Dyakova 

Нашу власть раздражают наши улыбки и смех! Они бы хотели, чтобы мы плакали, боялись и "Скыглылы"! Не а! Смейтесь на здоровье! Вместе-мы сила! Слава Украине!

21:08
На ДВК №321285 у Василькові група невідомих на чолі з кандидатом Андрієм Лозовим зламали відеокамеру та побилися з людьми. #94округ
21:06
Щойно нам повідомили, що до ДВК 800982 на Тургенівській, 71 автобуси підвезли 2 десятка тітушок, які тусуються під вікнами. #223округ
21:06

Ціна на російський газ для України може бути встановлена на рівні середньоєвропейських цін. Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров в інтерв'ю телеканалу "Інтер".

Разом з тим Азаров зазначив, що Україна і Росія планують відновити переговори про створення тристороннього консорціуму за участю європейської сторони з управління українською ГТС.

21:00

Канів. Під #овк197 30 спортивних хлопців. Тримають плакати 'Ні фальсифікаціям' - креативно. На під'їзді ще 2 буса. Остерігаємося спроб зриву

20:51

Монтян разом з Бузиною взяли по 3% у Києві. Левченко стає депутатом 51,8%; Пилипишин програє 34,8%. Дані екзитполу Рейтинг

Левченко, Даценко, Корнацький нові депутати від опозиції, Поплавський від влади. Даних екзитполів в 94 окрузі нема

20:50
Дані екзит-полів: 
132 - Корнацький (48,8), Круглов (43,6)
194 - Поплавський (47,3), Булатецький (42,2)
197 - Даценко (72,0), Червонописький (15,6)
223 - Левченко (51,8), Пилипишин (34,8)
По округу №94 екзит-поли поки що не підраховані))) Це й не дивно!
20:49

Міліція Черкащини, Київщини та Києва не зареєструвала жодних порушень громадського порядку на виборчих округах №№194,197, 94 та 223, хоча протягом дня було зафіксовано кілька порушень вимог виборчого законодавства.

20:41

Заява Штефана Фюле про те, що роботу з Україною щодо асоціації з ЄС призупинено - це заклик до української влади бути гранично чесними та очікування чіткої відповіді від українських партнерів.

"Це можна по-різному інтерпретувати, але як я це бачу - це заклик до української влади бути гранично чесними, тому що те, що влада обіцяє, те, чого ми від них чекаємо, але поки так і не дочекалися. Ми чекаємо чітку відповідь від українських партнерів", - зазначив речник Фюле.

20:38

 Леся Оробець

Сцена, що заслуговує на Оскар 

Виборча дільниця на вул. Чорновола, 243/1 (Черкаси). О 20.00 закрили двері, комісія розпочинає рахувати голоси. Раптом у двері починає гупати і стукати невідомий. Слухати, що згідно з законом нікого не можна впускати, не хоче. Все-одно намагається зайти. Витяг депутатське посвідчення - виявляється, це депутат Антон Яценко. 
І тут в одного із членів комісії лопнуло терпіння і він йому каже: "Шановний! Давайте поки трамваї ідуть - їжджайте звідси!"
‪#‎округ‬ 194
20:34
#ЄвроМайдан сьогодні в Лондоні. ФОТО ЄвроМайдан
20:13

Дільниця 800983 (Київ, вул.Чорновола В’ячеслава, 37) #223округ, хлопці в касках стоять під дверима дільниці 

#223округ Три Mercedes-Benz з "тітушками" біля дільниці 801015 у Києві. Номери: АВ6561ВС, АА1123ЕМ, АІ0587ЕЕ

Тарас Чмут, координатор #223округу: Ну що, всі спортсмени Київщини сьогодні на 223 окрузі? Наші спостерігачі зафіксували вже з 20 автобусів.

20:13

МВС України

Порушень громадського порядку під час виборів на Київщині міліція не зафіксувала

Всі повідомлення, які надходять від громадян до органів внутрішніх справ столичного регіону, реєструються. З метою ретельної перевірки отриманої інформації створені додаткові слідчо-оперативні групи. Слідчі здійснюють правову кваліфікацію цих фактів.

19:36
Друзі, максимальне поширення!
Член однієї із мобільних груп ОПОРИ, що працюють у 132 окрузі звертається в міліцію із заявою про напад. 
На виборчій дільниці у селі Мигія спостерігач ОПОРИ зафіксував на відео видачу бюлетенів без документів, що засвідчують особу. Голова комісії напав на спостерігача та спробував вирвати відеокамеру. Опорівець викликав міліцію і зараз їде у райвідділок для дачі пояснень.
Вже декілька годин нашу мобільну групу переслідує автомобіль, інша мобільна група супроводжує спостерігача до райвідділу міліції, щоб переконатись, що він спокійно доїхав та незабаром звідти вийде. #132округ
19:35

Студенти читають вірші поетів Розстріляного відродження для спецпризначенців, що охороняють Адміністрацію президента від мирних мітингувальників.

19:29

Виборчий бюлетень округу#223: три Левченка, в двох однакове по-батькові, в біо у двох є слово "свобода" #Вибори2013

 
19:27

Як повідомляють спостерігачі ОПОРИ, ОВК 132 (Первомайськ Миколаївської обл.) вже охороняють посиленні наряди міліції.

19:16

Депутати польського Сейму встановили свій намет на Майдані Незалежності.

Депутат Польского Сейма готовит пищу в лагере Демальянса для жителей Майдана. Фото Демократического Альянса
Депутат Польського Сейму готує їжу в таборі ДемАльянсу для жителів Майдану. Фото "Демократичного Альянсу"
19:10

 Volodymyr Ariev

‪#‎овк94‬ Щойно з ДВК 331 в Обухові довелось виганяти карусельників. Бачте, чаю вони зайшли попити в буфеті. Усі 15. Члени ДВК попереджені про кримінальну відповідальність.

19:01

Дільниця 801053 223 округ. Останній виборець голосує. 100%-ва явка.

 
18:57
Спостерігачі ОПОРИ проводять паралельний підрахунок явки на повторних виборів народних депутатів України. Протягом дня ОПОРА порівнює офіційні дані та підрахунки власних спостерігачів.

Станом на 16:00

94 округ - 49,81%,
132 округ - 40,65%,
194 округ - 40,82%,
197 округ - 30,58%,
223 округ - 36,5%.

Показник явки виборців  в окрузі №194, який оприлюднений ЦВК, на 0,9 % перевищує підрахунки ОПОРИ.

В окрузі №223 показник явки від ЦВК на  3,1%  перевищує підрахунку спостерігачів ОПОРИ.

18:55

на Один з членів комісії дочекалась, доки спостерігачі відволіклись, і вкинула до скриньки близько 20 бюлетенів.

18:47
Читаєш новини з виборів: суцільні підозри на підкуп, фальсифікацію і вкидання бюлетенів. Комусь ще незрозуміло навіщо збирається Майдан?
18:46
Куй, пока горячо! ФОТО Это Киев, детка (Типичный Киев) 
18:43

Азаров збирає фракцію ПР на розмову. В понеділок вранці відбудеться спільне засідання уряду і фракції партії регіонів. Про це Українській правді повідомив співрозмовник з Партії регіонів.

18:31

По информации на округе проголосовало больше 37% избирателей

18:28
ЄвроМайдан – EuroMaydan Низька явка - це ідеальні умови для фальсифікацій, на які сподівається влада! ЄвроМайдан, закликаєм вас виконати свій громадянський обовязок - прийдіть на дільниці та проголосуйте! Не продавайте своє майбутнє за 200 гривень! І тим паче не дозволяйте вирішувати ваше майбутнє продажним шкурам!
Зараз 194 округ в м. Черкаси показує найнижчу явку виборців.
18:13
 Олександр Бригинець
Пасуть…Пасуть... Починаю звикати, що у Васильківському районі жодного кроку без стеження зробити не можливо. За нами безкінечно їздять кілька автомобілів, змінюючи один одного. Добре, що їх енергія йде на стеження за нами, а не займаються фальсифікаціями.
18:09

ДемАльянс зустрічає потяг з Донбасу

18:03

Volodymyr Ariev

#овк94 в селі Красна Слобідка познайомився з характерним "журналістом". Обоє посміялися над питанням - скільки він статей написав? 

 
 
18:01

У Запоріжжі на Євромайдан вийшли кілька тисяч.

 
 
17:58

В окрузі № 94 з центром в Обухові на повторних виборах народних депутатів, станом на 17.00 зареєстровано вже 26 порушень виборчого законодавства.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україназ посиланням на у Відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Київській області.

17:45

Явка виборців на 16 годину:

94 округ - 49,81%,

132 округ - 40,65%,

194 округ - 40,82%,

197 округ - 30,58%,

223 округ - 36,5%.

17:40

15 грудня 2013 року ДАІ блокує всі дороги у напрямку до резиденції Віктора Януковича Межигір`я. Пропускають лише місцевих мешканців за умови наявності відповідних документів. На відео: 4 блок-пости ДАІ в селі Нові Петрівці Вишгородського р-ну Київської області.

17:01

Антимайданівці сходяться до музею ВВВ, чекають на відправку автобусами додому. Біля музею ВВВ стала свідком бійки антимайданівців між собою. Розбороняли їх так: "успокойся,тут не надо! убьем его на первой же остановке!"

 
16:44

Сенатори США отримали від українського уряду запевнення, що влада не буде застосовувати силу відносно мирних демонстрантів.

Про це заявив глава європейського комітету в Сенаті США, демократ Крістофер Мерфі, який зараз перебуває в Києві. 

"Я представив проект резолюції, що мають бути застосовані санкції, якщо насильство буде застосовуватися проти протестувальників. І ми отримали запевнення сьогодні, що уряд докладе зусиль з приводу підтримки миру", - зазначив Мерфі.

16:30

Затор и толчея на Институтской. Видимо, боятся, что люди пойдут к администрации, хотя все миролюбивы и расслаблены

 
16:27


Виктория Сюмар

На Інститутській виставили щільний кордон внутрішніх військ, залишивши коридор для проходу людей не більше одного метра. Таке собі створення штучних дискомфортів... Напружує, що спецпідроздільців не відправили по домам. І що сьогодні гарант знову зустрічався з силовиками на своій територіі. Ніч на Майдані стає традиційно важливішою за день...

16:17

Глава МЗС Швеції Карл Більдт заявив про відкритість ЄС до підписання угоди про асоціацію з Україною.

"Двері широко відкриті для підписання Україною угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі з ЄС. Угода готова (до підписання) у будь-який час", - зазначив він.

Разом з тим прес-секретар прем'єра Миколи Азарова Віталій Лук'яненко заявив: Київ налаштований на продовження переговорів з ЄС щодо підписання угоди про асоціацію. Також він зазначив, що Київ буде розглядати тільки офіційні заяви представників Євросоюзу з приводу переговорного процесу за цією угодою.

16:13
Руслана зачитала смску:"Хочу передати трохи грошей.Богдан.Москва"
 
15:45

Sen @ChrisMurphyCT & I were glad to meet Ukrainian pop star-patriot Ruslana backstage at the Maidan

 

 

15:41
Як же змінилася країна за 9 років! В 2004 році ми просили Ющенка не вживати слова "нація", а казати лише "народ", а прапор США на Майдані викликав переляк в штабі Віктора Андрійовича. А сьогодні на сцені - сенатор Маккейн, а люди скандують "Дякуємо, Америко".
15:36


Наталия Окунская

Окружная избирательная комиссия. Наше время.

 
 
15:28

Опозиція спробує максимально ефективно використати парламент, засідання кого заплановане на вівторок і домогтися відставки прем’єр-міністра Миколи Азарова.

"17 грудня Азарову виповниться 65 років – це пенсійний вік. І, в принципі, для Януковича це може бути вихід: добровільна відставка Азарова, нібито не під тиском Майдану, а у зв’язку з досягненням пенсійного віку", - заявив лідер ВО Свобода Олег Тягнибок. 

15:19
ФОТО VK Євромайдан
ФОТО VK Євромайдан
15:16


Mykhailyna Skoryk

Михайлівська січ нагадує нашим дипломатам про головне.
 
 
15:15



Пишу вам из IT-палатки возле стеллы на Майдане. Бесплатно WiFi, есть 9 планшетов с интернетом, ноуты. Идея возникла у IT-в в соцсетях. И в пятницу появилась уже эта палатка.
 
15:12


На вході у Маріїнку майданівці зустрічають учасників Антимайдану. З ними фотографуються, реагують спокійно. За 3 години було буквально кілька неприємних моментів -один раз жінка кинула в обличчя дівчині зіжмаканий папір зі словами"а, це вуйки!".
Один з майданівців тримає коробку з печивом. Каже, що ним пригощаються, але іноді кажуть, аби він першим спробував. "То я мушу весь час його їсти", каже хлопець.
 
14:58

Все подходы к правительству и парламенту перекрыты спецназом, возле парламента - провластный митинг

 


14:57

Bohdan Kutiepov

Ті полум'яні промови, якими рвуть пельки з головної сцени, дискредитують весь рух за переродження громадянського суспільства. Дехто з комуністів у 90-х став демократом, а сьогодні швиденько з демократів миляться вже в неодемократи. Обійдуться. Виходить воно на сцену і починає горлопанити: зека геть! Юлі волю! І пафосну рафіновану маячню. Чому ті, хто стоять під сценою, не винесуть горлопанів за куліси? А... Ну да, там же своя охорона, яка навіть журналістів не пропускає без попередньої акредитації на революцію... "Скотний двір" читали? Не дайте цим новим поводирям збити вас з толку.

14:48

Подходы к администрации президента блокированы, но люди приходят сюда как на экскурсию. Дама с собачкой. Фото на память на фоне спецназа и администрации президента

 
14:29

Встретил в фойе отеля "Киев" секретаря Киевсовета, и.о. мэра Галину Герегу. Спросил: кто в Киеве власть? Сказала: я не политик. И удалилась.

14:28

700 псевдожурналістів з "Московського комсомольця" задіяні у фальсифікації виборів в Обухові #овк94

14:21


Вот такую забавную листовку нашла сегодня в меню одной из кафешек на Европейской площади :)) 
Все по инструкции
 
14:21

Палатки тут выше майдановских, больше. Десятка полтора.

 
Митинг за Януковича. Что делать, водочка на митинге тоже была. 
На митинге за Януковича палатки выше, а бочки меньше, чем на Майдане. 
14:09

pryvit Maydan,pryvit Ukraine!-,сенатори Кріс Мерфі та Джон Маккейн на Віче...Thank you USA!,-народ у відповідь...Лещенко жартує,що Кисельов зараз, мабуть, повісився:)
 
14:08

День тиші і заборона агітації в день голосування ігноруються кандидатами в інтернеті.

 
13:57


 Руслан Бадаев

Провокації проти мене вчиняються тими, хто неспроможний чесно перемагати на виборах.
Активістами Радикальної партії в м. Обухові біля 332 виборчої дільниці було затримано автомобіль ГАЗ 2124, в якому знаходилися виборчі бюлетені та списки виборців. Я, як кандидат в народні депутати України звернувся до керівництва ГУ МВС України в Київській області з вимогою провести всебічне та об'єктивне розслідування зазначеного інциденту.

Мій штаб НЕ МАЄ жодного відношення до цих подій і більше того, вони були організовані як провокація проти мене самого. 

Зараз я маю найбільший рейтинг в окрузі та найбільші шанси на перемогу, тож його конкуренти з метою його дискредитації вдаються до брудних провокацій. Заявляю, що зазначені провокації організовуються та вчиняються тими, хто неспроможний відкрито та законно перемагати на виборах.

Така от позиція

13:53

Майдан и Крещатик заполнены. Панорама

 
13:44

А тим часом українка Валентина Семеренко здобула свою першу індивідуальну перемогу на етапах Кубку світу з біатлону. Вітаємо!

13:44


saken aymurzaev ‏@sakenaim

По перекрытой даже для пешеходов ул,.Грушевского, мимо Верховной Рады, милиция идет на митинг за президента.

Митинг за Янукосича в полном оцеплении. Людей мало. Многие греются у военных палаток, которые в парке справа.

 
 
 
13:29


 Валерій Пекар

Пiвсотнi титушок проходять iнструктаж бiля Хрещатик 50
 
13:26

Фото дня

 
13:21

Таке явище, як "тітушки" принижує всю націю. Боротися з ними треба впершу чергу освітою,культурою і позитивом. Сила не спрацює.

13:18
#ОВК 94 Маємо в Обухові рибу крупнішу. Затримали Волгу, зареєстровану за підприємством Бадаєва. В ній - списки виборців, гроші та підроблені печатки виборчих комісій. Оформлює міліція.
 
 
13:13

банковую перекрыли двумя кордонами

 
13:08

15 грудня близько 9 ранку в Житомирі невідомі закидали камінням і порізали колеса в мікроавтобусі "Опель", який віз 8 осіб на народне віче на Київ.

 
13:03
#ОВК194#ДВК710997. Зафіксована спроба масового централізованого голосування за кандидата М. Поплавського. Виборців переважно похилого віку, молоді люди підвезли до дільниць на "траурному" автобусі і супроводжували до виборчих кабінок. Очевидно йдеться про технологію "карусель", але можливо централізований підвезення "своїх" виборців. Наразі викликана міліція, складається протокол. Спостерігач КВУ зафіксував автобус на фото.
 
13:00

Киев. Майдан. Народное Вече. 15/12/13 время 13-00...)))

 
 
12:49

На Майдані Незалежності почалося народне віче "День гідності".

Майдан поступово заповнюється усе більшою кількістю людей. 

Віче уже традиційно розпочалося із молитви.

12:49

Нардепи від УДАРу та Батьківщини вимагають від Віктора Януковича негайно ухвалити рішення про відсторонення секретаря РНБО Андрія Клюєва від посади, допитати його, затримати та заарештувати. Оскільки, згідно з протоколами допиту Попова та Коряки саме Клюєв віддавав накази розігнати Майдан і застосовувати силу проти мирних активістів.

"Ця людина керує апаратом РНБО, тобто він уповноважений президентом для координації дій всіх силових структур. І якщо його не відсторонити, він впливатиме на людей, які даватимуть свідчення", - заявив Гриценко.

12:36


Леся Оробець Зловили кількох домових з мережі Поплавського "За чесні вибори".
Підставив тітушкоректор бабусь. Стоять відмічають сусідів, які продали голос.
12:29


Oksana Denysova

віче починається з молитви...представники всіх церков...ведучий каже,що "жодна церква не змовчала" в зв'язку з подіями...а як же ж московський патріархат?чи я щось пропустила?вона,звичайно,теж УПЦ,але ж ми всі знаємо...

 
12:28
Відео-звернення з Майдану в Лос-Анджелесі

12:22

Андрій Кожем'якін заявив, що "виконавцями терористичного акту", сигнали про підготовку якого надходять до правоохоронців, можуть стати співробітники спецслужб України, а саме - СБУ. "Про це я говорю небезпідставно", - заявив нардеп.

"Весь цинізм полягає в тому, що розробники цих ідей планують перекласти відповідальність на опозиційних політиків", - заявив Кожем'якін.

12:20

Подступы к Киевской Городской Администрации надежно защищены! ))) 15/12/13 время 12-20.

 
12:15

Опозиція вимагає від Януковича негайно відсторонити і затримати Клюєва, оскільки він давав злочинні вказівки розігнати Майдан.

12:13

Київ: Молодики спортивного вигляду хочуть проконтролювати порядок під час голосування

Спостерігачами ОПОРИ о 10:30 було зафіксовано два автобуси (приблизно 30 чол.) невстановлених осіб спортивної зовнішності, які під’їхали до ДВК №801023 та ДВК №801024 (округу № 223), що знаходяться у приміщенні школи № 97 імені Олени Теліги м. Київ.

На прохання прокоментувати хто вони є, хлопці представились волонтерами, які контролюють порядок під час голосування. Спостерігачі викликали наряд міліції, який склав на місці протокол. Після того, автобуси з молодиками від’їхали від ДВК.

Також біля цих ДВК виборці шукають людей, щоб відмітитись у списках після голосування за конкретного кандидат.

 

12:01
 
12:01
 
11:52
кучненько:)) несколько десятков тысяч
 
11:44

#ОВК197, #ДВК710185 (с. Гельмязів) з 1538 виборців 188 голосують на дому. #вибори

#ОВК197 у ряді виборчих дільниць Золотоноського району в списки на голосування на дому включено більше 10% виборців. 
Наприклад, #ДВК710191 (с. Дмитрівка) з 975 виборців 127 мають голосувати на дому.
#ДВК710185 с. Гельмязів з 1538 виборців 188 голосують на дому.
#ДВК710193 (с. Домантове) з 1651 виборця 11 голосують на дому.
#ДВК710207 (с. Кропивна) з 889 виборців голосують на дому 119.
За нашими оцінками організувати в зимових умовах голосування на дому такої кількості виборців практично неможливо.
11:28

 
11:12


Осман Пашаев

Поговорил с Таней Черновол по телефону 2 минуты назад. Подтвердила - есть ордер на ее арест от СБУ.
09:21
Членам ДВК у #ОВК223 надходять смс з нагадуванням про відповідальність за фальсифікації. Вони називають це погрозами. КВУ вважає, що це просвіта:))
17:03


Yulya Yurchenko

Супер-щити у охорони на Інституцькій! Нічна варта готова!
 
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді