Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фракції НДП і "Батьківщина" худнуть

Вівторок, 5 вересня 2000, 12:47
У депутатському корпусі знову почався активний броунівський рух. Як прогнозували більшість політологів і журналістів, вихід почався з таких фракцій, як "Батьківщина" та НДП.

З фракції "Батькивщина", в якій зібралися прихильники Тимошенко, вийшли колишній в.о. Генпрокурора Олег Литвак і Віктор Развадовський. Депутати поки не повідомили про свої подальші плани.

З фракції Народно-демократичної партії вийшли християнські демократи Віталій Журавський і Сергій Кириченко, які також поки не заявили про свій вступ до будь-якої фракції або групи.

Здійснився ще один прогноз - група "Відродження регіонів" поповнилася за рахунок активістів волковського Демсоюзу - Ігоря Бакая і Павла Рябікина.

У групу "Трудова Україна" вступив позафракційний депутат Ярослав Сухий. І ще одна "велика несподіванка" - колишній перший заступник голови парламенту Адам Мартинюк вступив до фракції Компартії.

Таким чином, за інформацією парламентського кореспондента агентства Інтерфакс-Україна, склад депутатських фракцій і груп виглядає таким чином: фракція Компартії - 115 депутатів; групи "Трудова Україна" - 45, "Відродження регіонів" - 38, фракції "Батькивщина" - 31; СДПУ(О) - 33; група "Солідарність" - 27, фракції НДП - 21, Українського Народного Руху - 21, Народного Руху України - 19, Соціалістичної партії "Лівий центр" - 17, Партії зелених - 17, "Реформи-Конгрес" - 15.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...