Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Правда про Богдана Бойка

Четвер, 1 березня 2001, 19:52
Заяву Бойка щодо перебування Мельниченка на базі НАТО в одній з країн Бенілюкс почули навіть у Брюсселі, в штаб-квартирі організації. Думку депутата в Північноатлантичному альянсі називають симптомом психозу.

Керівництво НАТО з жалем констатувало, що у свідомості деяких українських політиків все ще існує психоз "холодної війни", і це завдає шкоди добрим відносинам з Україною, цитує прес-службу організації радіо "Німецька хвиля".

"Твердження народного депутата українського парламенту Богдана Бойка свідчить про те, що він не обізнаний із структурою, завданнями й цілями НАТО", - говорить прес-служба. Як популярно пояснює альянс, НАТО не має жодного відношення до прослуховування кабінету Кучми і про місцезнаходження Мельниченка теж нічого не знає. Ну а сам Північноатлантичний альянс – це "перш за все міжнародна організація", а в природі не існує спільних військових баз НАТО, "а тим більше спецслужб НАТО, які б займалися переховуванням українського майора Мельниченка". "Це – абсурд", - поставлено діагноз Бойку.

Про сенсаційну заяву депутата читайте тут:

Богдан Бойко знає, де знаходиться Мельниченко. Але нікому не скаже

"ВИСЛОВИ СВОЮ ДУМКУ НА ФОРУМІ "УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВДИ"



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування