Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тренер "Тоттенхема" про Сергія Реброва

Понеділок, 3 грудня 2001, 12:09
Головний тренер "Тоттенхема" Гленн Ходдл, навіть після того як українець Сергій Ребров в матчі Кубка англійської ліги проти "Фулхема" відзначився забитим м’ячем, не має наміру випускати його в стартовому складі, і закликає виявити терпіння.

Нагадаємо, що в матчі на Кубок англійської Ліги, Сергій вперше вийшов в стартовому складі "Тоттенхема" на поле за останні декілька місяців, і вже на 15-ій хвилині відзначився забитим м’ячем. Але цього, здається, виявилося замало для того, щоб заслужити довіру Ходдла.

Так на сторінках газети "The Sun", яка є представником "жовтої преси" в Англії, головний тренер "Тоттенхема" вже вкотре закликав Реброва проявити терпіння. Однією з причин того, що матчі в понеділок "коуч" "Тоттенхема" не має наміру випускати українця в стартовому складі, є те, що, імовірно, відновиться після травми Лес Фердінанд, якого й замінив в грі на Кубок українець.

Так за словами Ходдла він віддає перевагу на полі дуету Шерінгем-Фердінанд, і це, не зважаючи на те, що граючи в парі з колишнім гравцем "Манчестер Юнайтед" Тедді Шерінгемом, проти "Фулхема", Ребров сподобався не лише вболівальникам та журналістам, та навіть і Гленну Ходдлу, який після гри висловив захоплення грою українця.

"Я захоплююся Сергієм, як гравцем і як людиною. Він тренується старанно, завжди бере участь в матчах дублерів для підтримки гарної форми. Він всього себе віддає грі і це не може не захоплювати", говорить Ходдл.

Далі Ходдл додає: "Я противник ротаційної системи вибору складу. Тедді і Лес продуктивно грають разом. Моя робота полягає в досягненні результату, і я не дозволю, щоб сентиментальність стала перешкодою в моїй роботі".

Такою заявою Ходдл практично виключив можливість появи Сергія Реброва в стартовому складі в сьогоднішній грі проти "Болтона".

За інформацією Dailyfootball

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...