Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Україна без "єди" – нова мета Тимошенко

Середа, 6 березня 2002, 15:38
"Блок Юлії Тимошенко" готує позов до суду щодо скасування реєстрації виборчого блоку "За єдину Україну!". Про це повідомив четвертий номер списку БЮТи Василь Онопенко в середу на прес-конференції.

Він наголосив на використанні блоком "За єдину Україну!" адміністративного ресурсу і розповів, що "всі дороги України обклеєні плакатами "За єдину Україну!", так, що "навіть дорожніх знаків не видно". Крім того, заявив Онопенко, президент України видає укази на підтримку ініціатив цього блоку.

За його словами, поки що судовий позов готує лише Блок Тимошенко, однак він не виключив, що до цієї ініціативи приєднаються інші суб`єкти виборчого процесу.

Як вважає Онопенко, результати виборів можуть бути "несподіваними", якщо не будуть сфальсифіковані, тому що комуністи і "Наша Україна" можуть набрати від 15% до 20% голосів виборців, а Блок Тимошенко - 8-10%.

На його думку, непоганими є шанси й у соціалістів набрати 6-7%. Крім того, завдяки використанню адмінресурсу 6-7% голосів отримає блок "За єдину Україну!".

У наступному парламенті, вважає Онопенко, буде не багато коаліцій, а однією з них він назвав коаліцію "Нашої України", Блоку Тимошенко та Соцпартії. За його словами, перспектива приєднатись до цієї коаліції є й у блоку "Єдність".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...