Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Як працює комп'ютерна мережа адміністрації президента. Інструкція для хакерів

Понеділок, 8 квітня 2002, 14:33
Компанія "Стів-Інфонет" модернізувала комп'ютерну мережу адміністрації президента України, зокрема посилила захист від несанкціонованого доступу і впровадила сучасні засоби управління мережею, повідомляється у прес-релізі компанії, який був поширений у понеділок.

У документі зазначається, що реалізований проект модернізації є унікальним, оскільки роботи, що проводилися не порушили звичний для користувачів режим функціонування систем.

Як повідомляється, завдяки модернізації можна швидко й ефективно нарощувати функціональний зміст мережі. Надалі мережа адміністрації президента може розвиватися за принципом "єдиної мережі" (One Net), у тому числі по вертикалі, охоплюючи мережеві ресурси нижчих структур.

Основні роботи були виконані у грудні 2001 року. У першому кварталі цього року проводилися моніторинг роботи мережі і її підтримка. Модернізована мережа зберегла працездатність у період пікових навантажень, зумовлених парламентськими виборами.

У проекті використані програмна продукція Novell, Microsoft, Computer Associates, Kaspersky Lab. Основна серверна платформа - Novell NetWare 5.1. Як сервери додатків у системі застосовуються також сервери Windows NT/2000. Центральним, найбільш важливим елементом є єдиний каталог Novell Directory Services, використання якого дозволило централізувати всю облікову інформацію про користувачів і ресурси мережі в єдиній базі даних.

Компанія "Стів-Інфонет", створена у січні 1995 року, спеціалізується на проектуванні й установці великих комп'ютерних мереж, їх реінжинірингу і міграції.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...