Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко задоволений, що "четвірка" погодилася на переговори

Вівторок, 4 червня 2002, 15:04
Виконувач обов'язків керівника фракції "Єдина Україна" Сергій Тігіпко вважає, що у вівторок на зустрічі лідерів шести фракцій вперше було продемонстровано намагання почути один одного та врахувати позиції інших.

В інтерв'ю журналістам Тігіпко зазначив, що "Єдина Україна", йдучи на цю зустріч, виходила з необхідності шукати компроміс, домовитись і працювати не в рамках двох фракцій - "Єдина Україна" та СДПУ(О),- а в максимально широкому складі.

З іншого боку, наголосив Тігіпко, такі комплексні пропозиції, які були висловлені у вівторок на зустрічі "шістки", раніше не звучали. Він нагадав, що "були намагання висунути різні пакети (керівництва комітетів ВР) без узгодження", але "вперше було продемонстровано здоровий глузд і намагання один одного почути".

Лідери шести фракцій домовились створити робочу групу з напрацювання проекту постанови про обрання керівників комітетів Верховної Ради. Про це повідомили виконувач обов'язків голови фракції "Єдина Україна" Сергій Тігіпко та лідер "Нашої України" Віктор Ющенко.

До 12.30 середи фракції делегуватимуть по одному своєму представнику в робочу групу, яка напрацьовуватиме спільний проект постанови про обрання голів комітетів.

Ще не з`ясовано, за якими коефіцієнтами розподілятимуться комітети, але у вівторок на зустрічі було досягнуто принципової згоди, що при розподілі комітетів враховуватимуться посади керівництва парламенту.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...