Павловский нарешті продав свої проекти

Четвер, 4 липня 2002, 12:48
Інтернет-проекти, що входять до мережі Національної інформаційної служби "Страна.Ru", передаються до інтернет-дирекції Всеросійської державної телевізійної і радіомовної компанії (ВДТРК). Проекти розроблені і раніше підтримувалися Фондом ефективної політики.

Така заява Фонду ефективної політики була оприлюднена у четвер у російських ЗМІ. "Передача холдингу ВДТРК провідних інтернет-ЗМІ, створених ФЕП, покликана підвищити рівень інформаційної координації між мережевими медіапроектами, що виосвітлюють діяльність суспільства і влади, та відображають основні напрями інформаційної політики держави", йдеться у заяві.

Як повідомляється, організаційно-правові аспекти передачі управління над інтернет-ЗМІ будуть узгоджені найближчим часом і сторони передбачають, що розв'язання організаційно-правових питань займе приблизно два місяці, повідомляє Страна.Ру.

У прес-службі Всеросійської державної телерадіокомпанії у середу підтвердили, що на даний момент Інтернет-проекти Фонду ефективної політики Росії переходять під юрисдикцію ВДТРК. Це пов'язано з тим, що інформаційна служба Страна.Ru опинилася у стані, близькому до дефолту.

У прес-службі телерадіокомпанії також підкреслили, що Страна.Ru увійде до складу Інтернет-дирекції ВДТРК, що є на сьогоднішній день однією з найефективніших і динамічних учасників російського Інтернет-ринку.

Нагадаємо, що до мережі Національної інформаційної служби "Страна.Ru" входять електронні періодичні видання: Страна.Ru, Вести.Ru, СМИ.Ru, інформаційний центр "Україна.Ru", інформаційний канал "Чеченська Республіка", інформаційний ресурс ИноСМИ.Ru та ін.

Фонд ефективної політики здійснював розробку, організаційне і змістовне забезпечення, а також технічну підтримку вказаних інтернет-проектів з осені 1999 року. У грудні 2001 року президент ФЕП Гліб Павловський зробив заяву про припинення взаємодії з мережевими ЗМІ, створеними фондом.

Фонд ефективної політики (ФЕП) - приватна консалтингова організація, що займається політичним плануванням, дослідженнями і розробками, проведенням виборчих кампаній і проектів в ЗМІ та Інтернеті. Перший інтернет-проект зроблений Фондом для підтримки груп суспільного контролю виборів до Держдуми у жовтні 1995 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування