Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучмі "легше дихати в регіонах", а тому він там робить політичні заяви

Субота, 6 липня 2002, 17:07
Найближчим часом відбудеться відкритий конкурс на заміщення низки відповідальних посад в адміністрації президента України, заявив Кучма.

Виступаючи на торжествах з нагоди 70-річчя Донецької області, він висловив переконання, що ця ініціатива "отримає підтримку" і ця практика буде прийнята і регіональною владою.

Кучма підкреслив, що це робиться у зв'язку з необхідністю забезпечити прозорість і відкритість державної влади. Крім того, з цією метою на офіційному сайті президента розміщений проект указу "Про забезпечення прозорості і відкритості органів державної влади, куди кожний може внести свої пропозиції.

"Демократія - це відповідальність влади перед народом", - заявив президент. Там же, відповідаючи на запитання журналістів, Кучма висловився за збільшення політичної ролі своєї адміністрації, яку нещодавно очолив Медведчук.

"Адміністрацію президента я хочу бачити більше політичним центром, ніж вона була до цього", - сказав президент.

Він вважає, що адміністрація президента повинна грати велику роль "у розробці стратегії загалом ", а також у впровадженні її в життя.

Уточнюючи свої слова про намір провести відкритий конкурс на заміщення відповідальних посад в адміністрації президента, Кучма зазначив, що до адміністрації мають прийти люди, в яких би не були "зашорені мозки", які б не належали будь-яким політичним групам.

Президент вважає, що на роботу до адміністрації повинні прийти люди з регіонів. "Ми повинні залучити людей з регіонів", - сказав Кучма, зазначивши, що йому "легше дихати в регіонах". "Тут люди і помисли чистіще, ніж вони бувають в столиці", - сказав він.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування