Азаров мовчить про те, як Мельниченко монтував плівки на замовлення Фельдмана

Вівторок, 9 липня 2002, 18:07
Засідання Шевченківського місцевого суду Києва щодо розгляду позову колишнього віце-президента банку "Слов'янський" Бориса Фельдмана до Державної податкової адміністрації та її голови Миколи Азарова перенесено на 10.00 30 вересня у зв'язку з неявкою відповідача.

Про це повідомила суддя Шевченківського місцевого суду Жанна Бернадська.

За її словами, справа не може бути розглянута у зв'язку з відсутністю відповідачів – Миколи Азарова та представників ДПА.

Стороною позивача було також заявлено клопотання щодо особистої участі Бориса Фельдмана у судовому засіданні, проте суд відхилив це клопотання.

Як повідомлялося, 17 травня Андрій Федур подав позов до суду на голову Державної податкової адміністрації України Миколу Азарова з приводу розповсюдження останнім неправдивої інформації щодо Бориса Фельдмана.

У позові йшлося, що 16 травня на прес-конференції голова ДПАУ повідомив про причетність Фельдмана до справи із записами Миколи Мельниченка. Як зазначив Азаров, ДПА володіє інформацією, згідно з якою Фельдман "давав доручення", аби "на плівках Мельниченка з'явився епізод, що його справа - це політичне замовлення".

За словами Федура, інформація про те, що Фельдман причетний до фальсифікації плівок Мельниченка, на яких зафіксовано записи нібито голосів Президента України та голови ДПАУ Азарова, не відповідає дійсності.

"Ми вимагатимемо, щоб Азаров у судовому порядку спростував свою інформацію, або щоб Азаров у судовому порядку довів причетність Фельдмана до такої фальсифікації", - зазначив адвокат.

На переконання Федура, серед інших у даній справі мають бути заслухані свідчення не лише самого Азарова, а й Президента України Кучми та Миколи Мельниченка.

19 квітня ц.р. Артемівський місцевий суд Луганська засудив Фельдмана до 9 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна, а також позбавив його права займати посади у кредитно-фінансовій та банківській сферах упродовж трьох років.

УНІАН

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News