Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Грач вже знайшов механізм для реінкарнації у Криму

П'ятниця, 9 серпня 2002, 12:30
Народний депутат України Леонід Грач заявляє, що має намір взяти участь у довиборах до Верховної Ради Криму після розв'язання юридичних питань.

За словами Грача, зараз він "позбавлений можливості балотуватися в депутати Верховної Ради Криму", оскільки місцевий суд Центрального району Сімферополя ухвалив рішення про визнання недійсною його участі у виборах 31 березня 2002 року за 25-им округом.

Екс-спікер парламенту автономії зазначив, що якби зараз він взяв участь в довиборах, то був би знятий у зв'язку з рішенням суду. "Політичне переслідування продовжується", - передає слова Грача його прес-служба.

У той же час Грач підкреслив, що доб'ється скасування рішення місцевого суду Центрального району Сімферополя, після чого отримає можливість брати участь в повторних виборах до Верховної Ради Криму. "Попереду ще чотири роки, і я готовий брати участь в повторних виборах до ВР АРК. Один з моїх соратників готовий скласти повноваження депутата на мою користь".

Раніше повідомлялося, що на довиборах 22 вересня балотується якийсь Леонід Грач.

Відповідаючи на питання про свою участь в роботі Верховної Ради України, Грач сказав, що "має активну позицію в Комітеті з боротьби з організованою злочинністю і корупцією". "На тому етапі формування керівного складу Верховної Ради України тільки сліпий міг не помітити мою чітку позицію".

Кажучи про роботу комуністів в кримському парламенті нинішнього скликання, Грач підкреслив, що фракція КПУ не буде грати в "гру з відставки уряду Криму, яка планується на осінь". "Фракція не буде підігравати жодній з двох частин депутатської "більшості", яка розкололася, тому що усвідомлює, які можуть бути наслідки порушеної стабільності", - сказав він.

Читайте також:

Таємничий Грач має намір стати депутатом кримського парламенту

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування