Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин знає, звідки "ростуть ноги" касетного скандалу

П'ятниця, 8 листопада 2002, 15:32
На думку голови українського парламенту Володимира Литвина, "касетний скандал" був зрежисований і втілений не іноземними розвідками, а силами всередині України.

Литвин не пояснив, на чому грунтується його переконання, однак сказав, що такий висновок можна зробити, проаналізуавши усі події в Україні.

Спікер Верховної Ради зазначив, що касетний скандал "це величезна акція, яка була задумана і здійснена політиками всередині України. "Я не можу погодитися і сприйняти розмови, що це було інспіровано якимись розвідками, щоб поставити Україну на коліна. Такі заяви не витримують елементарного політичного аналізу", - заявив Литвин.

"Я думаю, треба подивитися, що відбувалося в Україні, які зміни сталися у розстановці політичних сил. Гадаю, якихось результатів ми поки що не маємо і важко їх буде отримати, саме тому, що в Україні є політичні сили, зацікавлені, щоб істина не була встановлена", - сказав парламентар.

Спікер також висловився за те, аби нарешті були оприлюднені розмови усіх, хто бував у кабінеті президента, "хто був при владі, чи тіньовим чином впливав на владу".

"Тоді я буду далі висловлювати свою позицію. На превеликий жаль, зараз є вибірковий підхід і вибіркове прагнення скомпрометувати і знищити певних людей. А це ще раз наводить мене на думку, що це була замовна акція. І треба віддати належне: вона була здійснена добре", - сказав Бі-Бі-Сі
спікер українського парламента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування