З Медведчука, Януковича, Тігіпка і Литвина зроблять одного кандидата?

Вівторок, 1 квітня 2003, 11:54
Можливо, найближчим часом три центристські партії - Партія регіонів України, "Трудова Україна" і Соціал-демократична партія України (об'єднана) - висунуть єдиного кандидата на майбутні президентські вибори.

Про це він заявив заступник голови СДПУ(О) Нестір Шуфрич у програмі "Саме той" на каналі УТ-1 у понеділок.

Серед можливих кандидатів Шуфрич назвав лідера СДПУ(О) і голову адміністрації президента Віктор Медведчука, прем'єр-міністра Віктора Януковича, спікера парламенту Володимира Литвина, а також лідера "Трудової України" і голову Нацбанку Сергія Тігіпка.

Крім того, Шуфрич заявив, що центристські сили Верховної Ради підтримають кандидатуру Михайла Чечетова на посаду голови Фонду держмайна.

Шуфрич також вважає, що програма уряду буде затверджена досить швидко, оскільки парламентська більшість і Кабінет міністрів підписали угоду про співпрацю. На думку депутата, програму підтримають і фракції, які не мали відношення до формування коаліційного уряду.

Шуфрич вважає, що зміни до Конституції будуть внесені на наступній сесії парламенту, однак перед цим має бути вельми пожвавлене обговорення цих змін. Зокрема, на його думку, особливо гаряче будуть обговорюватися питання про створення двопалатного парламенту, про повноваження президента розпускати парламент і призначати силових міністрів.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування