Каналам есдеків і Пінчука дали ще місяць спокійного життя

Четвер, 3 квітня 2003, 14:04
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення виявила порушення законодавства й умов ліцензій мовними компаніями "Інтер", "Студія 1+1", "Міжнародною комерційною телекомпанією" (ICTV).

На засіданні Нацради 2 квітня була заслухана інформація про результати перевірки, що проводилася у жовтні і грудні 2002 року і першому кварталі 2003 року, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі Нацради з телерадіомовлення.

Основні порушення стосуються дотримання законодавства про мовлення державною мовою, перевищення ліміту часу, відведеного на рекламу, а також випадків трансляції фільмів без прокатних свідоцтв.

Нацрада затвердила результати перевірки, зобов'язавши керівників телеканалів у місячний термін привести мовлення у відповідність із законодавством і умовами у тому, що стосується мови, якою ведуться передачі, обсягу власного і вітчизняного виробництва телепрограм.

Матеріали перевірки вирішено направити у Міністерство культури і мистецтв для можливого застосування санкцій, передбаченого статтями 15, 22 закону "Про кінематографію".

Нацрада запланувала до 1 жовтня 2003 року провести контрольні перевірки телеканалів "Інтер", "Студія 1+1", ICTV.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News