"Темники" в Україні знищуватимуть друзі з Британії, Німеччини та Скандинавії

Понеділок, 7 квітня 2003, 11:25
Міжнародна федерація журналістів сприятиме налагодженню тісних контактів між журналістськими організаціями України та інших європейських країн. Про це "Німецькій хвилі" повідомив генеральний секретар федерації Ейдан Вайт.

Керівник Міжнародної федерації журналістів Вайт збирається просити Раду Європи і ЮНЕСКО підтримати проекти з реформування українських мас-медіа.

Наступного року, незадовго до президентських виборів, Міжнародна федерація журналістів проведе конференцію спільно з українськими журналістськими організаціями, тема якої – реформи в мас-медіа.

Федерація журналістів хоче, аби конференція принесла практичні результати – саме тому на її підготовку відведено рік. Ейдан Вайт вважає, що українській журналістиці допоможуть контакти із західними колегами.

"Проблеми України не буде вирішено лише завдяки зарубіжним організаціям, які просто даватимуть гроші. Ми рекомендуємо, аби було встановлено контакти між журналістськими організаціями в Україні і в Європі", - сказав "Німецькій хвилі" генеральний секретар Міжнародної федерації журналістів. За його даними, допомагати українським колегам збираються журналісти Великобританії, Німеччини та країн Скандинавії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...