Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченку заважають залишитися акціонером "Інтеру"

Понеділок, 7 липня 2003, 16:18
Віце-спікер Олександр Зінченко підтвердив на прес-конференції у Києві, що більше не має відношення до інформаційної політики каналу "Інтер".

Зінченко розповів про свій візит на телеканал в один із вечорів кілька тижнів тому: "Це було наслідком відповідної розмови, яка відбулася щодо характеристик, як працювати каналу "Інтер". Я не випадково у зверненні до журналістів сказав, що я вичерпав усі ресурси, щоб забезпечити серйозні зміни в інформаційній політиці каналу".

Тепер, за його словами, він "не відповідає за будь-яке слово, яке звучить з телеканалу "Інтер".

На питання про те, чи залишився канал у його частковій власності, Зінченко сказав: "Зараз відбувається досить складний переговорний процес з людьми, які далі працюють на телеканалі. Я вважаю, що я досить плідно попрацював, щоб "Інтер" був тим "Інтером", яким він є сьогодні".

Зінченко сказав, що "досить довго" готувався до зміни інформаційного формату "Інтеру". "Хоча півроку тому це стало помітно – коли прозвучала моя досить тверда вимога: що національний канал не може бути рупором однієї політичної сили".

"Це, я вважав, корисно будь-якій політичній силі: мати представників, які організовують роботу загальнонаціональних мовників таким чином, що це має викликати гордість і повагу, і увагу глядачів".

"А партійний листок нікому не потрібен, тим більше на загальнонаціональній частоті", - сказав він.

Зінченко також наголосив, що канал "несе відповідальність не лише перед акціонерами, але і перед глядачами".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування