Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович згоден, щоб новим міністром став соратник Лазаренка

Середа, 9 липня 2003, 17:59
Прем'єр Віктор Янукович характеризує Сергія Полякова, кандидатура якого пропонується фракцією НДП на посаду міністра екології і природних ресурсів, як "досвідчену людину з великим досвідом".

Про це він сказав журналістам у середу в селі Піщана Черкаської області.

Янукович підтвердив, що пропозиція про призначення Полякова на посаду голови Мінекоресурсів виходить із фракції НДП.

"Це - рішення фракції, і є угода, яка підписана між парламентською більшістю й урядом, і ми будемо його виконувати", - передає слова прем'єра Інтерфакс-Україна.

Як відомо, 7 червня Леонід Кучма звільнив міністра екології Василя Шевчука і першого заступника держсекретаря Степана Лизуна за серйозні недоліки в роботі.

Шевчук був призначений на міністерську посаду за квотою НДП. Поляков також висунутий за квотою цієї фракції.

Поляков раніше обіймав посаду міністра вугільної промисловості. У 1996-1997 він працював губернатором Донецької області, і при цьому вважався людиною Лазаренка, далеким від донецької групи. У 1997-1999 Поляков очолював політико-економічну раду Донецької організації партії "Громада".

У парламент минулого скликання Поляков пройшов як №9 списку "Громади", однак після арешту Лазаренка в США він перейшов у "Трудову Україну", яку згодом змінив на СДПУ(о). Зараз Поляков є членом НДП, і, за словами Пустовойтенка, "займається комерційною діяльністю".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...