Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вчинено замах на український патруль в Іраку?

П'ятниця, 5 вересня 2003, 16:55
В Іраку у зоні відповідальності України у провінції Васіт ледь не постраждав український патруль. Про інцидент повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

"У місті Ес-Сувайра, під час повернення патруля, на повороті на основну трасу пролунав вибух, ймовірно, фугасної дії та дистанційного управління. Автомобіль отримав незначні пошкодження. Втрат і поранених серед особового складу українського патруля не має", - ідеться у повідомленні.

Міноборони також зазначило, що під час виконання завдань у зоні відповідальності України "особливо напруженим" виявилося патрулювання на ділянках ірано-іракського кордону.

Зокрема, патрулем на чолі із капітаном Заренським було затримано джип з 13 іранськими емігрантами. У водія джипу було виявлено пістолет та набої до нього.

На іншій ділянці ірано-іракського кордону патрулем на чолі зі старшим лейтенантом Борисовим затримано 41 нелегала, яких було депортовано із Іраку.

На виїзді з міста Аль-Хай українськими миротворцями на чолі із капітаном Величко затримано дві підозрілі особи, у яких було вилучено автомат АК-47 та 30 набоїв до нього, повідомляє прес-служба Міноборони.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування