Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович бачить Шварценеггера на чолі уряду України?

Четвер, 9 жовтня 2003, 11:05
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович привітав Арнольда Шварценеггера з перемогою на виборах губернатора Каліфорнії, повідомили у прес-службі уряду.

У своєму вітанні Янукович зазначив, що "перебуваючи з візитом у Сполучених Штатах Америки, з приємністю дізнався про ту велику підтримку і довіру, яку виявили до вас жителі одного з найчудовіших штатів – Каліфорнії".

Український прем'єр впевнений, що не лише в Україні, а й в багатьох країнах світу із великою зацікавленістю "спостерігали за перебігом подій у вашому штаті, адже непересічне значення Каліфорнії і її вага в економічному та політичному житті США всім відома".

"Виклики, які стоять перед вами, і їх масштабність дорівнюють завданням, що намагаються вирішити керівники урядів великих європейських країн", - зазначив Янукович, звертаючись до Шварценеггера.

"Знаючи про вашу відданість Каліфорнії, до якої, за вашими власними словами, ви прибули ні з чим і, яка дала вам все, я переконаний, що вам вдасться побороти всі негаразди і проблеми, що вже найближчими днями постануть перед вами як губернатором штату", - переконаний український прем'єр.

Відомий актор Арнольд Шварценеггер переміг на виборах губернатора штату Каліфорнія 7 жовтня.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...