Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ДОНЕЦЬКІ РАДЯТЬ ПОСЛУ США НЕ ВТРУЧАТИСЯ В РОЗБОРКИ З ЮЩЕНКОМ, А ЮЩЕНКУ – НЕ БУТИ АМОРАЛЬНИМ

Понеділок, 3 листопада 2003, 12:54
Лідер фракції "Регіони України" Раїса Богатирьова критикує дії дипломатичних представників, які виступили із заявою у зв'язку зі зривом з'їзду "Нашої України" у Донецьку.

"Представники іноземних держав беруть на себе повноваження коментувати [події в Донецьку]. Це дії, які підбурюють і підпалюють ситуацію", - сказала Богатирьова в інтерв’ю журналістам в понеділок.

"За міжнародним законодавством будь-який дипломатичний представник не має права втручатися у внутрішні справи держави", - сказала вона.

Як відомо, посол США в Україні Джон Гербст назвав події в Донецьку "поразкою демократії України". "Я розумію, що сьогодні в Україні неможливо проводити звичайну виборчу кампанію. Дехто заперечує право звичайних людей дізнатися позицію політичної партії Віктора Ющенка", - говорив він.

Богатирьова також заявила, що не вважає потрібним у невідкладному порядку розглядати питання донецьких подій у парламенті.

"В німецькій армії є закон, за яким ображена сторона не має права подавати скаргу протягом доби, щоб все усвідомити і виважено підійти до проблеми", - сказала лідер "Регіонів".

На її думку, "варто, щоб "Наша Україна" подивилася на свої організаційні недоліки". "Не треба їхати в регіон в чорних масках з автоматниками, кулеметами. Це мирний регіон", - сказала Богатирьова.

Як відомо, озброєну охорону Ющенку надало обласне відділення служби безпеки України.

Богатирьова також сказала, що "Наша Україна" перед проведенням з'їзду "мала б провести переговори з усіма політичними силами в регіоні". "Я переконана, що місцева влада налаштована мирно", - сказала вона.

Богатирьова також вважає, що центвиборчком повинен прореагувати на дії Ющенка, оскільки він "зарано почав боротьбу за головне крісло держави, не маючи навіть законодавчого підґрунтя".

Коментуючи розміщення бігбордів із зображенням Ющенка у нацистській формі, Богатирьова сказала, що "це прикро".

"Але кидати підозри, що до цього причетні діти найвищих посадових осіб держави – це аморально", - сказала Богатирьова.

Як відомо, представники "Нашої України" заявили, що фірма "Плазма", яка розмістила ці бігборди, належить сину Віктора Януковича.

"Українська правда"

Читайте також:

США РОЗЧАРОВАНІ ВІЙНОЮ ПРОТИ ЮЩЕНКА В ДОНЕЦЬКУ

Біг-борди проти Ющенка в Донецьку розклеювали під патронатом Януковича

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: