Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенківцям закрили рота на мітингу Ющенка?

Вівторок, 4 листопада 2003, 17:18
Львівська організація партії "Батьківщина" здивована діями представників "Нашої України" під час форуму демократичних сил, який відбувся 1 листопада.

Як сказав голова обласної організації "Батьківщини" Іван Денькович на прес-конференції у вівторок у Львові, вважалося, що це форум демократичних сил, а "вийшов форум "Нашої України", оскільки представникам партії не тільки не дали слова для виступу, але і вимагали від них не ходити з партійними прапорами на чолі колони демонстрантів і відійти в кінець колони.

"Ми не вважаємо, що таке ставлення представників "Нашої України" до партії, яка посіла на минулих парламентських виборах у Львівській області друге місце за кількістю набраних голосів, є партнерським, хоча завжди намагаємося підтримувати саме такі відносини", - підкреслив Денькович.

Відповідаючи на питання журналістів, Денькович підкреслив, що оприлюднення цих фактів на прес-конференції не є скаргою на дії представників блоку "Наша Україна", а навпаки, ще одною спробою простягнути руку партнерства "нашеукраїнцям за посередництвом ЗМІ".

Водночас, керівник представництва блоку "Наша Україна" у Львівській області Петро Олійник через прес-службу блоку в області спростував обвинувачення представників "Батьківщини".

За його словами, "саме навпаки - представники "Наший України" у районах допомагали "тимошенківцям" із транспортом, і ніяких скарг із районів не надходило". Що ж стосується того, що не було надано слово заступнику голови партії "Батьківщина" Степану Хмарі, те це сталося тому, "що він не попросив слова".

За словами Олійника, форум був дійсно демократичним, тому що в ньому взяли участь представники 15 партій і близько 50 громадських організацій.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування