Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати зловили петеушників, що закидали камінням автобуси з опонентами Ющенка

Неділя, 9 листопада 2003, 12:41
Народні депутати "Нашої України" Володимир Філенко і Тарас Стецьків близько 15.00 затримали кількох молодиків, які розгромили у неділю вранці автобуси зі студентами. Про це повідомляє прес-служба блоку.

Ними виявилися учні другого ПТУ, майбутні крановики. Майбутню будівельну еліту України, що прогулювалася вулицями міста з арматурними прутами, передано міліції.

Як повідомлялося, у Сумах перед початком форуму "Нашої України" стався інцидент з молодими людьми, що хотіли виступити проти зібрання блоку Ющенка у місті.

У неділю вдень кілька десятків підлітків закидали камінням 4 автобуси з харківськими номерами. У них перебували молоді люди, які повідомили кореспонденту "Української правди", що з власної ініціативи прибули до Сум, "щоб виступити проти Ющенка". Вони також зазначили, що в автобусах знаходяться транспаранти антиющенківського змісту.

Міліціонери, що перебували поруч з транспортом, повідомили, що неповнолітні, які закидали автобуси, затримані і відправлені до місцевого райвідділу міліції.

У всіх 4 автобусах вибиті шибки, передає кореспондент "Української правди".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...