ЗМІ Пінчука допоможе зарплатою фондові Олени Франчук

Четвер, 4 грудня 2003, 11:42
Керівництво редакції газети "Факти" перерахує свій триденний заробіток на рахунок фонду "Антиснід", який очолює дочка президента України Олена Франчук.

Таким чином, газета приєднується до ініціативи народних депутатів, повідомляють "Факти".

Як повідомлялося раніше, народні депутати парламентської фракції Партії промисловців і підприємців і "Трудової України" ухвалили рішення перерахувати свою триденну зарплатню на рахунок благодійної організації "АнтиСНІД".

Фракція також вітає ініціативу Олени Франчук зі створення фонду і її прагнення привернути увагу громадськості до проблеми ВІЛ-інфікованих, говориться в повідомленні прес-служби фракції.

"Медична статистика України свідчить про неухильне зростання ВІЛ-інфікованих у країні. За оцінками фахівців, близько 400 тисяч наших співвітчизників заражені чумою XX століття", - пише газета.

"Якщо не розпочати кардинальних кроків, то до 2010 року їхня кількість в Україні досягне півтора мільйонів. На жаль, фінансові можливості вітчизняної медицини не можуть повною мірою забезпечити потреби цих людей. У зв'язку з чим і створена благодійна організація "АнтиСНІД", яку очолила дочка президента України Олена Франчук", - відзначають "Факти".

Перші благодійні внески будуть передані спеціалізованому дитбудинкові "Берізка", у якому живуть ВІЛ-інфіковані діти.

Газета "Факти" належить до медіа, контрольованих Віктором Пинчуком.

Читайте також:

Фракція Пінчука перерахує зарплату в фонд Олени Франчук

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування