Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МІНІСТР ТОЛСТОУХОВ ВІДМОВЛЯЄТЬСЯ ВІД ПОСАДИ

Понеділок, 1 березня 2004, 13:35
Міністр Кабінету міністрів Анатолій Толстоухов має намір відмовитися від цієї посади і продовжити працювати у парламенті.

Про це повідомив голова Верховної Ради Литвин на прес-конференції в понеділок, відповідаючи на питання про депутатів-сумісників.

Як відомо, на даний момент Толстоухов залишається членом НДП. Якщо б він відмовився від депутатства, фракція НДП зменшилась би до 13 осіб, що означало б її розпуск.

Говорячи про інших сумісників, Литвин сказав, що новообраний голова Центральної виборчої комісії Ківалов вже написав заяву про складення повноважень народного депутата.

Спікер також зазначив, що "не має великого бажання подавати на сумісників до суду", і ці питання мають бути вирішені в рамках регламенту Верховної Ради.

Він сказав, що направив листа до всіх депутатів-сумісників, щоб вони визначились з місцем роботи.

"По-людськи я розумію депутатів-сумісників. Бо якщо остаточно будуть ухвалені зміни до Конституції, то депутати зможуть працювати і у виконавчій владі", – зазначив Литвин.

Він також сказав, що звернувся до регламентного комітету з проханням вивчити питання і підготувати подання до Київського апеляційного суду на депутатів-сумісників.

Литвин додав, що сумісники є і серед опозиціонерів – зокрема, два судді Верховного суду.

"Українська правда"


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування