Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КЕРІВНИК РАДІО "СВОБОДА" СТАЛА ПРЕС-СЕКРЕТАРЕМ ЯНУКОВИЧА

Четвер, 6 травня 2004, 14:42
Новим прес-секретарем прем'єр-міністра України Віктора Януковича призначена Ганна Герман, яка раніше очолювала київську дирекцію радіо "Свобода".

Про це Герман повідомила журналістів в четвер у Житомирі, де в цей день вона провела першу прес-конференцію прем'єр-міністра.

Коментуючи своє призначення, Герман сказала: "Я хочу, щоб усе було живе, щоб не було запланованих питань-відповідей. Я хочу, щоб люди побачили його (прем'єра) таким, який він насправді".

Герман повідомила журналістам, що зайняти цю посаду їй запропонували 1 травня, наступного дня після інтерв'ю з Януковичем на радіо "Свобода".

"На наступний ранок мені подзвонили і сказали, що він хоче зі мною поговорити, і він зробив цю пропозицію, – сказала вона, додавши: – Я ще не розумію, що я зробила, але думаю, що це дуже цікава робота".

Раніше прес-секретарем прем'єра був Тарас Аврахов. В інтерв'ю він підтвердив цю інформацію, відзначивши, що його подальша робота – "питання творче".

Зараз, коли було припинено мовлення радіо "Свобода" на хвилях радіо "Довіра", Ганна Герман на телеканалі "5 канал" веде програму "Час пік".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...