Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович хоче, щоб у дітей завжди було бажання співати

Вівторок, 1 червня 2004, 12:14
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович привітав українських дітей з Міжнародним днем захисту дитини і з закінченням навчального року.

"Ви добре попрацювали і потрібно добре відпочити", - сказав Янукович у середу в ході відвідування оздоровчого табору "Дніпро" у селищі Козин Київської області.

У цей день прем'єр-міністр подарував відпочиваючим дітям музичний центр із системою "караоке" і телевізором. "Щоб у вас завжди було бажання співати", - сказав він дітям.

Крім того, Янукович подарував дітям комп'ютер, "який буде нагадувати, що потрібно також готуватися до наступного навчального року", додавши разом з тим, що до комп'ютера додаються нові ігрові програми.

Прем'єр, зокрема, побажав дітям радісного літнього відпочинку, нових знайомств і подорожей.

Янукович так само заявив, що "уряд ставить перед собою задачу щорічно якісно поліпшувати умови відпочинку українських дітей"

Янукович відзначив, що цього року в оздоровчих таборах і санаторіях відпочинуть близько 2,5 млн. українських дітей (близько 40%), а в наступному році - близько 50% українських дітей, на що в бюджеті заплановано 515 млн. грн.

"Є можливість поліпшувати відпочинок наших дітей, і ми будемо це робити, і будемо фінансувати", - підкреслив прем'єр-міністр.

Говорячи про поліпшення відпочинку для дітей-чорнобильців, Янукович відзначив необхідність організації такого відпочинку протягом року, "щоб діти протягом року могли відпочивати й учитися".

Прем'єр також повідомив, що цього року підготовлено близько 16 тис. дитячих таборів для літнього сезону.

Відповідаючи на питання журналістів, він нагадав, що уряд затвердив перелік з 440 дитячих таборів, що місцеві влади не мають право перепрофілювати.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...