Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-бухгалтера Тимошенко в передінфарктному стані вивезли 30 омонівців

Понеділок, 7 червня 2004, 00:00
Колишня бухгалтер корпорації "Єдині енергосистеми України" Антоніна Болюра в п’ятницю ввечері вивезена з реанімації тридцятьма озброєними співробітниками спецпідрозділу міліції.

Про це в понеділок повідомила прес-служба "Батьківщини".

"У п‘ятницю, 4 червня, під час судового засідання Болюра знепритомніла. Вона хворіє на невиліковну хворобу і кілька тижнів перед тим, незважаючи на загрозу життю, була вивезена з лікарні співробітниками правоохоронних органів", - йдеться у повідомленні.

Також прес-служба повідомила, що із залу суду швидка допомога відвезла Болюру до лікарні, де було поставлено діагноз передінфарктний стан та визначено багато інших симптомів, які характеризували стан її здоров‘я як критичний. Консиліум лікарів підтвердив, що здоров‘я Болюри надзвичайно погіршилося за останні два тижні утримання під арештом.

"О 21.30 п‘ятниці озброєні співробітники спецпідрозділу міліції у кількості понад 30 чоловік увірвалися у реанімацію, відключили систему життєзабезпечення, забрали Антоніну Болюру та відвезли її у невідомому напрямку", - повідомляє "Батьківщина".

У той же час, як повідомляє Інтерфакс-Україна, адвокат екс-керівників ЄЕСУ Віктор Швець розповів: "Зараз ми знаємо, що Балюра знаходиться в Лук'янівському СІЗО, без належного медичного догляду, як того вимагає її підірване здоров'я".

"На думку лікарів, дії спецназівців щодо Антоніни Болюри адекватні замаху на її життя", - йдеться у повідомленні.

"Влада продовжує відвертий терор і брутальні знущання над колегами і співробітниками лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко", - стверджується у повідомленні.

Як вже повідомлялося, 19 травня близько 21 години з Інституту кардіології імені Стражеско Балюру було взято співробітниками міліції під варту та направлено до слідчого ізолятора №13 міста Києва.

18 травня Балюра мала з'явитися на чергове судове засідання до Шевченківського районного суду Києва, але не змогла цього зробити через те, що напередодні – 17 травня – стан її здоров'я різко погіршився і її було госпіталізовано до Інституту кардіології.

Читайте також:

З ЛІКАРНІ ВИВЕЗЛИ ДО СІЗО ЕКС-БУХГАЛТЕРА "ЄЕСУ"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування