Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича підтримали есдеки. На черзі спортсмени і 50 організацій

Четвер, 8 липня 2004, 16:44
Партія "Соціал-демократичний союз" ухвалила рішення підтримувати на президентських виборах кандидатуру прем'єр-міністра України, лідера Партії регіонів України Віктора Януковича.

Таке рішення ухвалили делегати 4-го з'їзду партії, що відбувся в четвер у Києві. В роботі з'їзду взяли участь 256 делегатів.

Як підкреслив лідер Соціал-демократичного союзу Сергій Пересунько, "сьогодні вибір не великий, однак він є: ми повинні вибирати між Януковичем і Віктором Януковичем".

Як заявив Пересунько, члени партії "зроблять все, щоб допомогти кандидату побудувати те, що не змогли побудувати його попередники - соціально захищену і демократичну державу".

За рішення підтримати кандидатуру Януковича і рішення про спільну з Партією регіонів діяльності з організації виборчих штабів проголосували 254 делегати з'їзду, "проти" висловилися двоє.

Учасники з'їзду також приєдналися до звернення Партії регіонів про об'єднання політичних і громадських сил для підтримки кандидатури Януковича.

З'їзд одноголосно переобрав лідером партії Сергія Пересунька.

У той же час видатні українські атлети і тренеры, керівники спортивних товариств закликали своїх колег підтримати на майбутніх президентських виборах прем'єр-міністра України Віктора Януковича.

Про це йдеться у зверненні до спортсменів, тренерів і всіх фахівців у сфері фізкультури й спорту України, оприлюдненому в четвер на прес-конференції в Державному комітеті з питань фізичної культури і спорту.

Свій підпис під цим документом поставили, зокрема, олімпійський чемпіон Сергій Бубка, двократний олімпійський чемпіон Валерій Борзов, олімпійський чемпіон Олександр Волков, срібний призер чемпіонату світу Юрій Білоног.

Як повідомив Віктор Янукович в четвер після підписання угоди про створення виборчої коаліції демократичних сил між його Партією регіонів і Народно-демократичною партією, до угоди готові приєднатися близько 50 партій і громадських організацій.

З його слів, ведуться відповідні переговори, і якщо вдасться домовитися, то, можливо, вже в липні ці партії і громадські організації можуть підписати такий документ.

Янукович також повідомив, що планується проведення форуму коаліційних сил, який об'єднає політиків і громадські організації.

"Наша мета - об'єднати Україну", - підкреслив він.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування