Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко написав в 10 пунктах, як збудує іншу державу

Четвер, 8 липня 2004, 20:07
Віктор Ющенко першим із кандидатів у президенти оприлюднив свою програму – "План дій Віктора Ющенка "Десять кроків назустріч людям".

Про це повідомляє сайт персональний сайт Ющенка.

"Як економіст за фахом, маючи досвід роботи на посадах Голови Національного банку і Прем’єр-міністра України, як лідер найбільшої парламентської фракції" Ющенко знає, як зробити Україну "справедливою й заможною європейською державою, де кожна людина може реалізувати свої можливості, не шукаючи кращої долі за кордоном", - говориться в програмі.

Ющенко бачить Україну державою, "в якій житимуть, як казав Олександр Довженко, "по закону Божеському й людському". Саме таку державу, на думку Ющенка, "шануватимуть і цінуватимуть її власні громадяни, до неї з повагою ставитимуться у світі".

Після перемоги на президентських виборах Ющенко зобов’язується "перед народом України" виконати конкретний план дій із десяти пунктів. Ющенко обіцяє створити за п’ять років п’ять мільйонів робочих місць, забезпечити пріоритетне фінансування соціальних програм, збільшити бюджет через розширення податкової бази та зменшення податків.

Він гарантує, що змусить владу працювати для людей і поведе рішучу боротьбу з корупцією.

Окрему увагу в Програмі приділяється питанням безпеки людини, захисту сімейних цінностей та вихованню поваги до батьків.

Один із пунктів програми Ющенка присвячено розвитку українського села.

"Я йду на вибори, – звертається Віктор Ющенко до співгромадян, – щоби подолати в Україні бідність і безробіття, забезпечити високі стандарти життя для простих людей. Я знаю, які проблеми хвилюють кожного громадянина України. Я знаю, як ці проблеми вирішувати – і я вмію їх вирішувати", - наголошує Ющенко.

"Всі мої дії на посаді Президента будуть законними, прозорими і зрозумілими. Мої дії будуть рішучими, послідовними і ефективними. Вже з наступного року ми всі відчуємо, що живемо в зовсім іншій державі – яка дбає про всіх громадян, а не лише про чиновників і олігархів" – додає він.

"Тим, хто мене підтримає на виборах, і тим, хто цього не зробить, гарантую: я стоятиму на сторожі прав кожного з вас. В Україні буде зручно й затишно всім і кожному – в цьому я вбачаю свій головний обов’язок. Говорячи словами Івана Франка, "мільйони чекають щасливої зміни". Нас в Україні – 48 мільйонів. Разом ми змінимо життя на краще!", - підкреслює Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування