Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція поїла нашоукраїнців кавою, поки Янукович фотографувався з молодятами

Субота, 7 серпня 2004, 16:52
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович ще не знає, яким буде його перший указ на посаді президента України.

"Перший указ обов'язково буде. Він буде на благо суспільства. Питання дуже цікаве. Я обов'язково подумаю над ним", - сказав він у суботу на прес-конференції у Кривому Розі після урочистого засідання з нагоди 70-річчя гірничо-металургійного комбінату "Криворіжсталь".

Він також відзначив, що одним з основних пріоритетів діяльності Кабміну стане фінансування програм для рішення екологічних проблем Кривбасу й України в цілому.

Янукович також підкреслив, що приватизація в країні є "шляхом, що приведе до подальшого поліпшення економічної ситуації в Україні".

Приватизація залучить нові інвестиції, у такий спосіб прискоривши динаміку економічного розвитку держави, слідом за чим будуть вирішені і соціальні питання, зокрема, виплати пенсій, збільшення зарплат працюючому населенню, сказав він.

Янукович на урочистому засіданні в Кривому Розі поздоровив робітників гірничо-металургійного комбінату "Криворіжсталь" із 70-річчям підприємства. А також вручив держнагороди низці працівників комбінату.

У цей же день у ході поїздки в Кривій Ріг глава уряду поклав квіти до стели Перемоги в центрі Кривого Рогу і поговорив з ветеранами Великої Вітчизняної війни.

Прем'єр також поздоровив три пари молодят, які одержали від нього подарунки. Янукович сфотографувався з ними і розписався у весільних альбомах, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

В той же час перед приїздом Януковича до Кривого Рога співробітники МВС затримали молодих активістів "Нашої України", повідомляє регіональний штаб "Нашої України" в Дніпропетровській області.

Як повідомив один із затриманих Сергій Патруль, "цирк" з затриманням був влаштований, "аби оранжевий колір наметів з написом "Так!Ющенко" не роздратував прем'єра".

Зараз, за його словами, затримані знаходяться у приміщенні УМВС м. Кривого Рога, де "працівники МВС пригощають їх кавою й чаєм та всіляко тягнуть час. Жодних офіційних паперів щодо незаконного затримання не складається".

Штаб припускає, що ймовірно це "ноу-хау" передвиборчих технологій влади буде застосовуватися й в інших містах України.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування