Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз образився на Симоненка

Четвер, 2 вересня 2004, 14:18
Кандидат в президенти від СПУ Олександр Мороз обурюється на обвинувачення кандидата від КПУ Петра Симоненка, що він є настановленим владою, але не збирається боротися з комуністами.

Про це він заявив в інтерв’ю "Львівській газеті".

"Якщо в нього (Симоненка) немає інших аргументів для виборців, то нехай говорить. СПУ не має наміру боротися з комуністами як із партією. Нас цікавлять лише люди, які підтримують КПУ та Петра Симоненка, й агітація за кандидатуру від СПУ", - сказав Мороз.

Мороз не бачить жодного проблемного регіону для себе "окрім однієї вулиці – Банкової". Він також пожартував: "Проблемною для мене є Львівська область. Боюся, щоб тут не проголосували за мене 90%, бо у ЦВК не повірять і звинуватять у фальсифікації".

Мороз також заявив, що "влада переслідує одну мету: визнання виборів недійсними під будь-яким приводом".

"А далі виїде Кучма на білому коні й скаже, що прийшов дати нам волю, стабільність і спокій, забуваючи і про 7 мільйонів за кордоном, і про 4,5 мільйона, яких не стало з часу здобуття Україною незалежності", - сказав Мороз.

Також Мороз зазначив, що посилення тиску на бізнес представників опозиції, наприклад, Давида Жванії, свідчить про нечесність влади і бажання створити таку ж владу після виборів.

"Знаючи деякі нюанси формування діючої влади і ролі в цьому людей, таких як Жванія, хочу сказати: залишмо те, що було, в минулому. Вони нас не захищали, але ми захищатимемо їх", - сказав він.

"Розбори під час президентської кампанії засвідчують нечесність влади і бажання створити таку ж владу 31 жовтня. Раджу виборцям слухати наших порад і робити так, як кажемо ми", - сказав Мороз.

Він також додав, що фінансовий тиск з боку влади на СПУ неможливий. "У нас немає фінансів. Хоча тиск є на тих, які намагаються спонсорувати нашу кампанію".

Мороз також навів приклад, що якщо "людина хоче перерахувати 30 гривень, то для цього їй потрібно пройти контроль податкової служби, який є надто складним".

"Це знущання над правом і перешкоджання виборчому процесу, що передбачає покарання від 2 до 5 років ув’язнення", - заявляє Мороз.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...