Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко засипало склом від ліхтаря. Але вона не втратила свідомість

Середа, 6 жовтня 2004, 14:58
На мітингу в Черкасах над головою лідерки БЮТ Юлії Тимошенко тріснув ліхтар і на неї посипалося скло.

Про це пише "Україна молода", описуючи мітинг, який відбувся минулої неділі.

Тимошенко майже дві години проговорила з виборцями, відповідаючи на питання, які їх цікавили.

Вона поінформувала про здоров'я Ющенка, сказавши, що він через кілька днів буде "в строю", "якщо, звісно, влада ще раз не замовить його знищення, що не виключено".

"Адже інформаційні матеріали, які ми сьогодні маємо, свідчать про те, що зупинятися на першій спробі вони не збираються. Й ми думаємо, як захистити лідера виборчої гонки, який є надією України", - наголосила Тимошенко.

Стосовно того, що днями діялося у Броварах, коли "засвітилося" походження гори "чорного піару" проти Ющенка, то Тимошенко зазначила: "про це неподобство у штаб опозиції повідомили самі друкарі, причому в терміновому режимі, і це свідчить про те, що земля під ногами влади уже горить", пише газета.

І хоча, наголосила лідер БЮТ, влада вважає, що в неї все під контролем, але, маючи інформацію по всій Україні, знаючи ситуацію по штабах Януковича, по дільничних виборчих комісіях і те, як насправді налаштовані люди, аналітичний штаб опозиції прийшов до висновку, що у Ющенка справді є великі шанси перемогти вже у першому турі.

Тимошенко просила виборців обов'язково прийти на виборчі дільниці й після закінчення голосування (20-ї години) - контролювати підрахунок голосів, аби не допустити фальсифікації.

Відповідаючи на численні запитання, зокрема й ті, що стосувалися підвищення пенсій Януковичем, Тимошенко просила пенсіонерів "особливо не радіти цьому, бо через підвищення цін у виграші знову опиняться ті, хто кинув ці гроші як подачку, щоб підкупити електорат за два місяці перед виборами".

Під час довгого виступу над головою Тимошенко тріснув освітлювальний ліхтар й на підлогу полетіло скло.

Однак співголова коаліції "Сила народу" не злякалася, а тільки пожартувала: "Сподіваюся, що це не постріл. Але тут я повинна була втратити свідомість".

Як відомо, декілька тижнів тому Тимошенко на мітингу на Сумщині закидали яйцями. Однак лідер БЮТ не впала і продовжила виступ.

Як відомо, два тижні тому в прем’єр-міністра Януковича влучили якимось предметом, після чого він упав. На відео видно, що Януковича влучило тільки яйце однак МВС заявило, що в нього ще кинули кулькою й камінцем.

Читайте також:

Все про яєчний теракт

Та дивіться різний ефект жбурляння яєць в Януковича і Тимошенко


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування