Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

США проти портретів Буша на антиющенківських листівках

Четвер, 7 жовтня 2004, 11:19
Посольство США в Києві протестує проти використання символіки Сполучених Штатів при агітації будь-якого з кандидатів у президенти України в ході виборчої кампанії.

"Використання зображень американських політиків і американського прапора в політичних плакатах в Україні є абсолютно неприйнятним", - повідомили "Інтерфакс-Україна" у прес-службі американського посольства.

"Будь-хто, хто натякає, що США надають підтримку або віддають перевагу якомусь з кандидатів на українських президентських виборах, або погано інформований, або має недобрі наміри", - підкреслив співрозмовник агентства.

"США послідовно закликали до вільних, чесних прозорих виборів, на яких український народ вибрав би свого наступного лідера без будь-якого тиску і, особливо, без застосування сили".

"Як і інші друзі України, США критикували ті порушення міжнародних виборчих норм, які ми помічаємо", - відзначили в прес-службі.

Як відомо, в останні дні "Наша Україна" виявила друкарню і склад, де масово друкувалася і зберігалася антиющенківська продукція із зображенням американського прапора і портретом президента Буша.

Читайте також:

Чорнуха проти Ющенка


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування