Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЗС просять знайти "родичів" Януковича серед монархів і президентів

П'ятниця, 8 жовтня 2004, 11:12
Народні депутати фракції "Наша Україна" Микола Томенко і Юрій Артеменко звернулися до глави СБУ Ігоря Смєшка з запитом про перевірку інформації про можливу причетність представників злочинних угруповань Росії до діяльності громадської організації "Російський клуб".

Запит зачитав у п'ятницю в сесійному залі перший віце-спікер Мартинюк.

Народний депутат-комуніст Леонід Грач звернувся до міністра закордонних справ Костянтина Грищенка з запитом про громадянство дружини кандидата у президенти Віктора Ющенка.

Депутат Віктор Король ("Наша Україна") направив запит секретареві РНБО і колегії СБУ про реагування на незаконні дії представників СБУ Ігоря Смєшка і його першого заступника Володимира Сацюка.

Депутат Юрій Павленко ("Наша Україна") направив Грищенку запит про надання інформації про наявність "у монархів, президентів, прем'єр-міністрів чи інших осіб, обраних або призначених на ці посади" судимостей за здійснення карних злочинів.

Депутат Оксана Білозір ("Наша Україна") направила міністру закордонних справ запит, що стосується необхідності негайно дати доручення дипломатичним працівникам за кордоном надіслати пропозиції про створення іноземних виборчих дільниць за рамками дипломатичних представництв.

Запити зачитав Мартинюк.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування