Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Другого Мукачевого не було? Білоконь оголосив себе істиною в останній інстанції

Понеділок, 1 листопада 2004, 09:07
Департамент зв'язків із громадськістю МВС України повідомляє подробиці нічного інциденту на виборчій дільниці номер 92 територіального округу номер 100 у Кіровограді.

"Першого листопада в 2.20 з виборчої дільниці номер 92 на адресу тервиборчкому номер 100 Кіровограда надійшло повідомлення про те, що дії згаданої виборчої комісії блокують представники виборчого штабу Віктора Ющенко й вимагають зробити там перерахунок бюлетенів", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у департаменті.

"У результаті цих дій виникла загроза нападу на працівників міліції, що, у свою чергу, могло б призвести до непередбачених наслідків. У цій ситуації один із правоохоронців змушений застосувати табельну зброю й попередити про можливе її застосування у випадку продовження протиправних дій", - відзначає департамент.

"Після цього представники виборчого штабу Ющенка залишили приміщення, а виборчі бюлетені були доставлені в територіальну виборчу комісію", - говориться в повідомленні.

"Будь-які інші інтерпретації цієї події, які поширюють деякі ЗМІ, є недостовірними", - особливо підкреслили в департаменті.

Як повідомляв у ніч на понеділок кореспондент агентства з посиланням на колегу-очевидця, на виборчу дільницю номер 92 (округ номер 100), яка перебуває на території дитсаду, увірвалися більше 10 збройних молодих людей.

Було зроблено кілька пострілів у стелю. З дільниці втекли глава й секретар комісії, після нападу зникли два спостерігачі, один з них з камерою. Пропала виборча документація. На дільниці працювали експерти міліції.

Пізніше в департаменті по зв'язках із громадськістю МВС агентству спростували інформацію про напад зі стріляниною в Кіровограді.

"Це неправда, ніхто нікуди не зникав, не було ніяких розбійних нападів", - сказав співрозмовник агентства. Посилаючись на повідомлення Кіровоградського обласного управління МВС, у департаменті підкреслили, що " ніяких пострілів не було".

Водночас як повідомив у прямому ефірі "5 каналу" з Кіровограда депутат Володимир Яворівський, на трьох виборчих дільницях у Кіровограді "бритоголові" викрали бюлетені і не дають членам комісії підписувати протоколи.

"Побачивши, що Ющенко попереду, місцева влада пішла на радикальні речі – бритоголові на трьох ділянках выкрали всі протоколи і вимагають, щоб члени комісії не підписували протоколи, щоб заявити, що вибори не відбулися", заявив депутат.

Читайте також:

Мукачево" повторили на дільницях Кіровограда. Зараз вже з пострілами



"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
09:36
У Держдепі пояснили, чому США не оголошували про постачання ATACMS Україні
09:32
Ціни на нафту зросли на тлі побоювань ескалації конфлікту на Близькому Сході
09:30
Європарламент вважає, що Угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
09:25
відеоНе встиг випустити жодної ракети: Сили оборони спалили російський "Бук-М1"
09:24
У США заявили, що Китай "обрав сторону" і не претендує на нейтралітет у війні РФ проти України
09:16
На Черкащині через атаку РФ пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури, є постраждалі
09:08
Європарламент у боротьбі з відмиванням грошей схвалив ліміт готівкових платежів у 10 тисяч євро
09:04
За "злив" позицій ЗСУ настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави
08:46
Білий дім відреагував на вето Росії в ООН щодо нерозміщення ядерної зброї у космосі
08:43
Навіщо на фронті потрібні засоби РЕБ, чому їх критично не вистачає, чим це загрожує військовим
Усі новини...