Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У новому Мукачевому вже зникають голови тервиборчкомів і печатки

Понеділок, 1 листопада 2004, 10:46
У Кіровському районі міста Кіровограда керівництво територіальної виборчої комісії № 100 вночі зникло із приміщення ТВК.

Голова комісії Бабій Володимир, його заступник Прилипко Анатолій та секретар покинули робочі місця, прихопивши із собою печатки. Коли почали надходити документи від дільничних комісій, їх нікому було приймати, повідомляє штаб Ющенка.

Водночас на Кіровоградщині на другу годину ночі, коли стало відомо, хто лідирує, також зникло керівництво ДВК № 49, 62, 63 (члени ДВК самі здавали виборчу документацію), на 68-й та 88-й дільницях членів ДВК та спостерігачів зачинили в окремій кімнаті, без голів комісій залишились і 79-та, 92-га, 93-тя, 101-ша, 104-та, 106-та й 113-та дільниці.

Як повідомив у неділю "5 каналу" з Кіровограда депутат Володимир Яворівський, на трьох виборчих дільницях у Кіровограді "бритоголові" викрали бюлетені і не дають членам комісії підписувати протоколи.

"Побачивши, що Ющенко попереду, місцева влада пішла на радикальні речі – бритоголові на трьох ділянках выкрали всі протоколи і вимагають, щоб члени комісії не підписували протоколи, щоб заявити, що вибори не відбулися", заявив депутат.

МВС заявила, що захищала на дільницях представників міліції, а інших інцидентів не було.

У суботу в Кіровограді на дільницях намагалися вивести з їх складу представників опозиційних кандидатів.

Читайте також:

Другого Мукачевого не було? Білоконь оголосив себе істиною в останній інстанції

"Мукачево" повторили на дільницях Кіровограда. Зараз вже з пострілами


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування